Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, August 15, 2017

Happy Birthday Husband!

Assalamualaikum/Hai, 


Birthday Shoutout!

15081981-15082017




Someone i love was born TODAY!

Dear Husband, lets grow old along with me. The best is yet to be!


May Allah protect you.
May Allah bless you.
May the force be with you..hahaa..

Hug & kisses,
Ur pwetty wifey with ur cutiest kids in the world!


kita saje seperaiskan dia kat opis dia hari ni..

seperais 6 ketul bunga je.. 
kalau boleh nak bagi 1 ketul je cukup tp xde plak dlm list online tu haa..*kedekkk*hahahaa
nak bagi cekelat nnti die bedal sorang sorang pulak..
order online pukul 2 pagi tadi sementara teman dia uruskan rombongan pertama jemaah haji dari Felda Travel nak berangkat ke Makkah ..

mujur ada kedai bunga online 24 jam kau boleh order..

nak seperaiskan yang tersayang sesenyap dalam tempoh kecederaan?

boleh tempah kat sini :


Once again,
Happy Birthday Husband!
jom tua bersama!


 -MrsPuex-