Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Saturday, May 6, 2017

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Assalamualaikum/Hai,

06051982-06052017
Im turns 35!

Happy Birthday to me!
Nothing much to say.

Happy life, happy family..
Sihat tubuh badan.

And spending the whole day on my birthday with the most important person in the world. Mak dan Abah.
Semoga mak dan abah dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang menempuh hari hari emas ni.

Having lunch together at The Garage KCB.
kat mana tu? Kat umah my parents la..
Saje bagi nama hipsturr sikit..gituuuu..

Menu :
Masak lemak cili api pucuk ubi bersama jering by chef Abah+Mak
Sambal sardin by chef Abah
Sup sayur bayam by chef Mak
Kek butter suji+badam by chef Mak.

Alhamdulillah.
Terdampar kekenyangan.

Lepak santai sambil main dam ular satu family.lawan 5 orang: adik, akak, atok, papa, mama Cam biasa, adik tak boleh kalah dan rezeki dia, menang !
Lega semuaa sebab semua nak cepat habis..selagi tak habis, selagi tu ko kena mengadap ular tu haaa..kuikuikuii..

Dan tetibeee..

Assalamualaikummmm..
Pufffff..adik, adik ipar and the geng datang seperais bawak kek+kepsi..

Perasaan birthday girl??
Opkosss la terharu terkujattt mak kauuu..heehehe..
Dalam hati, feelingg goood, feeling touched!
Dan mastermind- papa..
Pakat dengan adik + adik ipar
Tengkiuu papa.
I lebiuuuu.. Ingat kan tak de seperais seperais ni..heheheee..

Saje nak balik ceras, nak celebrate ngn mak abah je..celebrate dengan orang yang melahirkan kita lebih afdal.. Mak yang bertarung nyawa melahirkan kita, mak yang rasa kesakitan itu..soo selagi ada, kita luangkan masa celebrate dengan mereka.

My small family.
Sayang ketat ketat..
Thanks papa.

With lovely adik and her besties suzi & liza.
Thank you gaisss..
Kakak rasa terharuuu..
Rasa mude remajeee gituu..hahhaaa..

Alhamdulillah..
Birthday girl sooo happy..

Sebelum nak balik ke shah alam,
Singgah umah my besties, khaty untuk amek sambal garing sambil sambil tu visit pakcik dan makcik..
Semoga pakcik makcik sentiasa sihat..aminnn..

Sekian coretan ringkas di hati jadi ku sebagai kenang kenangan...

Terima kasih jugak kat semua yang sudi wish kat fb, instagram, wasap grup.

Once again,
HAPPY BIRTHDAY TO ME!


 -MrsPuex-