Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, April 10, 2017

Anak Bujang Outing 2 tempat dalam seminggu

Assalamualaikum/Hai,

Hujung bulan 3 aritu dalam seminggu, Tadika dia buat lawatan 2 tempat tauu
Mama dulu, duduklah kauu dendiam kat taska sampai habis waktu taska.
paling busuk pon outing panjat tiang speaker kat surau tu haa...
tak padan dengan perempuan..
ape de hal.. dalam kain ade seluar treksuit..hahahaha..
kenangan sangat okehh..

okehlah.. kita kongsikan keseronokan anak anak khalifah dzuliman taman puncak perdana.
makk seronok tgk dorang outing. rasa nak cuti join sama je tauuu..
tapi apekan daya, tugas hakiki wajib didahului..gituuuuu..

1. Lawatan Sambil Belajar ke IPD Shah Alam.


barisan anak-anak khalifah bersama teachers yang join lawatan ke IPD Shah Alam.

dapat masuk test duduk dalam kete polis tauu..


apesal macam je anak mama tu (hujung sekali).. menjiwai watak inpektor sahap ke dik?? hahahaa 

tunggu trun nak naik moto polis.

terpejam pejam mata dia bila dapat naik moto polis..
amboiiii..

photo session.
3 cawangan dzuliman yang turut serta untuk program ni..
alhamdulillah.. dapat ilmu baru untuk dorang sempena minggu kerjaya.

2. Lawatan Sambil Belajar ke Farm In The City, Seri Kembangan.


menunggu ketibaan bas.

briefing sebelum start tour.

tecer send gambar ni, mama pon rasa macam nak pegi sana je nanti..

then,
ade satu tragedi kat sana..

tecer wasap gambar ada budak jatuh ke dalam kolam longkang fishing tu haa..
habis basah kuyup baju, seluar,kasut semua..
ape ni qaidd.. tu la.. haluihhh sangatt awak ni..kene tolak sikit dah kedebushhh masuk kolam..
nasib baiklah kolam tu kolam kecik, sudahnya pinjam baju kawan. nasib baiklah tecer ade bawak baju spare kawan dia sebab kawan dia sorang tu jenis suka muntah katenye.
deborrrr tauu mama...

tu je nak share kat korang aktiviti anak kat tadika.
berbaloi rasanya hantar dia kat situ..
macam macam aktiviti yang tecer plan untuk dorang..

sabtu ni plak ada SKAA ..

nak tau ape tu??
tunggu next entry yee..
insya allah...

-MrsPuex-