Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, March 22, 2017

Contest Jom Aktif Bersama Smurfs! dari 7 Eleven

Assalamualaikum/Hai, 

Mesti kat sini ramai yang suka pergi ke 7 Eleven membeli belah barang keperluan harian kan??
7 Eleven ni sangat penting kalau tetengah malam kita nak mencari barang..
24/7 operation hours!

Sekarang ni 7 Eleven  tengah buat kontes tauu..
kontes Jom Aktif Bersama Smurfs!
hadiah memang lumayan..
nak tau ape kontes yang dimaksudkan tu??


jommm..
saya tunjukkan satu per satu bagaimana nak join kontes  (kalau malas nak baca, boleh refer gambar kat atas tu je ok.)

Kontes Period :
14 Mac - 1 May 2017

Cara-cara Penyertaan :
1. Beli minimum RM5 mana-mana produk air minuman Aktif  dalam satu resit.
2. Ambil mana- mana gambar yang bertemakan BIRU dan ambil gambar resit pembelian tu sekali.
3. Collagekan gambar BIRU bersama gambar Resit pembelian 
4.upload gambar yang dah dicollagekan ke Facebook atau Instagram anda
5. hashtag #AktifSmurfs  dan #7ElevenMy
6.Selesai.

Hadiah-Hadiah :

Grand Prize :
1x 7H6M trip ke Belgium & Amsterdam untuk 2 orang termasuk lawatan ke smurfs muzium of Brussels bernilai lebih RM20,000 (termasuk tiket kapal terbang +accommodation)

Special Prize :
100x smurfs : The Lost Village Limited Edition Scooter bernilai Rm300 setiap satu.

wwwwooowww!!!
menarikkkk kann??

apa tunggu lagi??
jom cepat cepat ke 7E, ikut step penyertaan dan cuba nasib join kontest ni..
mana tau rezeki korang menang kali ni..

selamat berkontes!!

-MrsPuex-

Program Outdoor Remaja 2017

Assalamualaikum/Hai,

Harini cik aireen ade program outdoor remaja anjuran surau kat taman rumah.
surau ni memang aktif.. tiap tiap cuti sekolah memang akan ada aktiviti untuk anak anak.
punyalah kakak eksaited, setiap masa menghitung hari nak menunggu 22hb ni tau..
paling best mama lupe yang anak mama kurang baju color merah/oren..
hitammm sokmo baju tshirt dia..hahaha..
ade la color merah tapi klo angkat tangan bolehlah nampak puyut die..
nasib baik ade baju hotfm saiz xs (dulu dulu otw nak balik rumah kebetulan ada keta hotfm terus berenti cuba nasib)
helokk tersimpan dalam lemari..
tu pon papa yang ingatkan..



mama memang tak risau sangat utk lepaskan kakak sebab since dia 6 tahun mama dah lepaskan join aktiviti yang dianjurkan di tadika/sekolah dan memane program-program macam ni..
bermalam atau daytrip semua mama registerkan.
biarr dia berdikari macam mak dia..
paling jauh mama lepaskan nun kat melaka..

semoga selamat pergi dan selamat pulang dengan ilmu dan kenangan penuh di dada..
semoga kakak-kakak dan abang-abang fasi bertabah melayan kerenah dan perangai mereka sepanjang program dijalankan..

aminnn...


-MrsPuex-