Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, September 5, 2017

LANAFIRA - BUTIK PAKAIAN ONLINE MUSLIMAH YANG TRENDY

Assalamualaikum/Hai, 

Saja nak borak sikit..
Raya haji haritu sempat tak beli baju raya??
kalau tak sempat, meh singgah baca jap.. kita nak kenalkan sesuatu kat pembaca setia kita..

Sekarang ni butik-butik online yang menjual baju-baju muslimah tumbuh bagai cendawan. tapi adakah kita tau bahawasanya kualiti baju yang dijual itu betul-betul terjamin dan dijamin?
kadang tu, harga di pasaran mahal dan tak masuk dek akal. tapi kualitinya hancus lebur.

kecewa tau kami ni sebagai seorang pembeli online. Yela.. dah bayar memahal tapi bila dah terima di tangan, tak menepati citarasa. inilah kadang-kadang risiko yang terpaksa ditanggung oleh sesetengah pembeli online.

tapi, anda tak perlu risau dan gusar di hati apabila anda bershopping secara online di butik online muslimah LANAFIRA. bak kata pepatah : Bijak Membeli, Menang Memakai..

baju muslimah murah

Jika anda membeli di Butik online dari LANAFIRA ni memang lain dari yang lain. Pakaian muslimah dari LANAFIRA ini mempunyai design baju yang simple tapi menarik menjadi stail trendy untuk gegadis di luar sana. Harga yang ditetapkan pon agak mampu milik. Sejukk je mata tengok fesyen-fesyen dari butik muslimah ni. Rasa macam nak grab satu untuk koleksi peribadi. Kalau mak budak yang pakai kompom diri menjadi persis seorang gegadis remaja.. gituuuu..


baju muslimah murah
Antara pakaian yang dijual di butik online LANAFIRA.
simple. trendy but elegent!

ada beberapa jenis fesyen yang dijual di butik online LANAFIRA. Antaranya adalah :

Kebaya Alana
Long Dress
Modern Peplum

Kebaya.
Harga : RM140.00

 
Long Dress 
Harga : RM140.00


Modern Peplum
Harga : RM140.00

Selain dari 3 jenis pakaian ini, LANAFIRA jugak ada menjual tudung, scarf, top dan juga skirt. So korang, apa tunggu lagi.?? jom kita cuci mata, cuci poket jenguk jenguk kot ada design fesyen muslimah yang ada di butik online LANAFIRA ini yang berjaya menambat selera jiwa anda!
Jangan lepaskan peluang keemasan ini okeh!

untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh layari :


Website : www.lanafira.com
Intagram : @lanafiraofficial

selamat bershopping!
cepat tau sebab banyak stok dah licin licau.. anda lambat, anda melepas!
heheeee...


TRENDY, AFFORDABLE, QUALITY



 -MrsPuex-

19 comments:

Rafzan Tomomi said...

cantik cantiklah warna yang ada, nampak design pon cantik :)

Shafyqah Azry said...

warna warna baju ni semua menarik kan? cantik pulak tu

ai said...

Melissa long dress tu cantik.. tapi macam cantik pula alana kebaya tu..

Maha Mahu said...

Bila nak ada butik lelaki pula yang buat khas untuk pakaian lelaki yang berfesyen hehehehe..

PERMATABIRU said...

cantik2 kan baju dia dekat lanafira nie

Afizah Abd Rahman said...

Menarik jugak baju-baju dari lanafira nih.

Marshalizadotcom said...

Cantik dan berpatutan. Bestnya muslimah....sopan dan cantik.

Qiss Tiera said...

cantik sungguhla baju dia, terutama yang peplum corak bunga tu. nampak manis sangat kalau pakai. baru tahu ade Lanafira ni. terima kasih share.

Hasif Hamsyari said...

suka tengok warna yang soft dan design yang simple. hihi. Kalau kakak tahu ni, habislahhh... haha

Mek Onie said...

kakak! bila nak belanja baju ke kita satu ni, koleksi dia lelawa oiiiiiiii... kelabu mata tengok!

Hanny Abdullah said...

Cantik2 kan baju kat butik online ni. Berkenan le pulak...bahaya sungguh ni..hehehe

alia farhan Said said...

Kebaya dia cantik n unik
Warna2 pun lawa kan
Suka tgk

rubydotmy said...

Sila belanja ruby sehelai baju. Hahaha. Cantik2 warna dia. Geram tengok

Mimi Azirah said...

Koleksi Lanafira memang cantik2

Bro Framestone said...

Jubah dan rekaannya menarik juga... tertarik melihat modelnya ;)

Sunshine Kelly said...

I suka design and color dia, simple and elegant. Senang nak mix and match with tudung dan juga aksesories.

cc kak fas said...

Baharu je baca mengenai adanya butik online ini... akan cari n tengok nanti..

Jane Chua said...

Baju nampak moden. I like the design.

atiehilmi dot com said...

tengok gambar2 baju ni tetiba rasa "lambatnye raya" hee~