Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, May 17, 2017

Cikgu Aireen In Action

Assalamualaikum/Hai, 

Dari minggu lepas lagi kakak dah start exam.
masalahnya, soh bukak buku study ape yang patut, die boleh rileksss je..

harini ni ada exam untuk KAFA dgn Sek Ren. sekali..
berbuih buih mulut suruh study,
ok, die pegi kt meja belajar, panggil adik,


dia STUDYkan adik dia..
subjek : Penulisan.

9 Tahun VS 5 Tahun.

amboiii...

mak suruh kakak study, die pegi buat benda lain..

bila tanya :
mama : boleh jawap exam tak kat sekolah?
kakak : boleh.
Mama : susah ke senang?
Kakak : senang je mama...
urut dada betul..

fineeee... nnti mak nak check result dia..
tak capai KPi, siapppp!!!

-MrsPuex-

4 comments:

aRzMoHa said...

hehe...kadang yang macam ni dia dah belajar masa kat sekolah...

harap dapat buat yang terbaik

atiehilmi dot com said...

hahahaha~ adoi !!! adik pun menurut perintah saje kan ? gelagat anak sepasang..

Nisa said...

Aww, inshaAllah. Selalunya bila bebudak kata senang, maksudnya senang lah tu. Dia dapat jawab. Semoga keputusan mereka bagus-bagus belaka, so that their mom will be happy.

Sue Sopian said...

bijak anak2 sekarang.. hahahaha..

inshaaAllah.. dia boleh jawab la tu.. moga anak2 berjaya..