Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, December 26, 2016

misi back to school bermula

Assalamualaikum/Hai,

hari ni cuti tambahan untuk hari krismas semalam.
soo, misi back to school bermula.
satu hapee pon tak beli lagi.
cuma buku sekolah je awal disember dah beli siap sbb takut habis kat book store. mak jenis pemalas nak mencari kat kedai buku..hahahaa..

baju sekolah pon tadi kat kedai yang beli tahun lepas dah habis saiz.
mujur kat meru ni ada kedai hari-hari.

kasut beli jenama asadi.
mahal sikit tapi selesa..
anak dara jenis melasak seperti lelaki.tu yang kene beli jenis tahan lasak sikit tapi ringan. maka, asadi la pilihan hati.
cari jenama pallaz tapi habis saiz. 
beginilah nasib shopping last minit..hahahaa..


misi #backtoschool :selesai👍👍 

✔ baju sekolah kebangsaan-2 pasang
 ✔ baju sekolah agama - 2 pasang 
✔ tudung sekolah style 2 lapis -4 helai (dah bosan pkai tdung oning agaknye)
✔anak tudung- 4 helai 
✔kasut -2 pasang
✔stokin - 3 pasang 
✔kapur kasut -2 botol 
✔beg sekolah kebangsaan(pilihan color maknye😀) - 1 

belanja hangus hampir terbakar: rm+-350.00 cash!

alat tulis belum masuk dlm list lg😱😱.. 
tu baru sorang.. kalau 2-3 anak?? salutee kat parents yang lebih dari 1 anak.💪💪 

**dah boleh menabung untuk persiapan persekolahan tahun depan plak.. kuiiikuiikuii..