Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Monday, December 5, 2016

Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanin

Assalamualaikum/Hai,

try my luck...

Bismillah..





*Sila klik banner diatas untuk

join
*



Hadiah :

1 x cash voucher dari Premier Clinic

1 x beauty box dari The Face Shop

1 x beauty box dari Missha

1 x beauty box dari Premier Clinic

2 x beauty box dari Skinfood



Tarikh Giveaway : 5 Disember - 15 Disember 2016







 -MrsPuex-

Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

Assalamualaikum/Hai,

Bila start cuti sekolah nih, macam-macam perkara yang terlintas di fikiran setiap ibu bapa tentang persediaan untuk sesi persekolahan akan datang.salah satunya adalah kelengkapan peralatan persekolahan. 
kadang-kadang tu buntu jugak sebab tak tau nak beli kat mana.. yelaa.. kita ni semuanya kalau boleh nak yang harga berpatutan tetapi kualiti kene tip top..

Soo..
haritu berpeluang untuk hadir event kat Pelikan Store yang terletak di Mid Valley..
masuk-masuk je terus teruja dengan stationary yang ada kat dalam store tu..
semuaaa pon colourful!

Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

Pelikan Store akan mengadakan promosi Back To School dengan diskaun sehingga 30% (non-members) tau.. FREE membercardship jika pembelian RM100 dan ke atas. kalau dah ada membercardship, diskaun sebanyak 10% lagi akan diberikan. Promosi bermula dari 27 Disember 2016 hingga 2 Januari 2017 ni.


Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

Special untuk bulan Disember ini, Pelikan Store mengadakan pelbagai aktiviti untuk kanak-kanak yang hadir. Tenaga pengajar pon semua yang berpengalaman dalam dunia art. Antara aktiviti yang disediakan adalah kaligrafi, doodle, buat kad krismas dan juga topi new year. Setiap aktiviti ada 3 sesi. so parents bole rancang jadual untuk anak-anak.. sambil tu parents boleh hang out shopping2 or coffee coffee sementara anak-anak tengah bizi mendeko deko.. semua peralatan melukis dan mewarna disediakan oleh Pelikan Store. 


Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley
 
Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid ValleyBack To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

Lagi satu, jika korang malas nak pegi sana korang boleh je shopping online di website Pelikan Store, korang boleh guna kod BTS2016 untuk dapatkan penjimatan sebanyak RM20 untuk setiap pembelian. Untuk kos penghantaran bermula dari 27 November 2016 sehingga 2 Januari 2017, dengan setiap pembelian dengan harga RM100 (semenanjung) dan RM200 (Sabah & Sarawak) adalah PERCUMA. PERCUMA tauuu..
 
 Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

soooo.. jom bawak anak anak ke sana.. 
kalau tak membeli pon, at least anak-anak dapat meluangkan masa untuk mengkreatifkan diri dan minda dengan aktiviti yang ada kat situ.. seriusly, sangat menarik tauu..

Back To School Sales sehingga 30% di Pelikan Store Mid Valley

untuk maklumat lanjut, boleh hubungi :

Pelikan Store.

Alamat :
Lot T-202A, Level 3
The Gardens Mall, Mid Valley City
59200 Kuala Lumpur

No. Telefon : 
03-22020801

Website :

Facebook :

Instagram :