Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Tuesday, September 13, 2016

Udang Galah Antara Menu Menarik di The Nai Cafe

Assalamualaikum/Hai,

Teringin nak makan masakan yang bertemakan udang galah?
tapi tak tau nak pegi mana?
tak suka JJCM kat tempat jejauh??
dont worry uols,

sekarang kat shah alam banyakk sangat tempat JJCM yang menarik dan tertarik untuk kita terjah.
Saya cadangkan silalah masukkan The Nai Cafe ke dalam list JJCM korang.
tak susah pon nak ke sana..ikut guthrie then susur keluar ke bukit subang nun,
ataupun waze je the nai cafe, dah tentu waze akan tunjukkan jalan kebenarann..hahaha..
amboi sangat..

eh, malas nak gebang bebanyak,
meh kita tunjukkan menu-menu yang sempat kite review hari tu..

Udang Galah Antara Menu Menarik di The Nai Cafe
The Nai Cafe. 
nampak mcam ala ala thai je kan..tapi sebenarnya tidak ye..
boleh tahan jugak senarai menu yang ada.,
harga semua mampu untuk korang makan..
gituuuu..


Udang Galah Antara Menu Menarik di The Nai Cafe

sambal tumis udang galah
tomyam udang galah
udang galah masak lemak cili api
spicy cream butteer

semua menu di atas didatangkan bersama set nasi putih.

RM14.90 sahaja untuk setiap set.

Udang Galah Gred B dipilih untuk setiap masakan tersebut.

menu ala carte yang lain pon ade jugak ye..

Udang Galah Antara Menu Menarik di The Nai Cafe
Char Kuey Teow Lembab bersama Udang Galah Gred A

Udang Galah Antara Menu Menarik di The Nai Cafe
Char Kuey Teow Basah bersama Udang Galah Gred A

Udang Galah Antara Menu Menarik di The Nai Cafe
Nasi Goreng Udang Galah bersama Udang Galah Gred A

Udang Galah Antara Menu Menarik di The Nai Cafe
Harga - RM12.90 untuk setiap menu di atas.

Makanan untuk kudapan pon ade jugak ye..
mane tau kalau korang jenis nak lepaking santai santai tu..
boleh la cuba try menu kat bawah nih..

Special Snack yang kitorang order adalah :

Udang Galah Antara Menu Menarik di The Nai Cafe
Crispy Chicken - RM7.90


Udang Galah Antara Menu Menarik di The Nai Cafe
Giant Squid - RM10.00

Cafe yang santai, tempat yang selesa. parking kete pon tak susah hoi..
makanan pon semunya kena dengan tekak kita..
lepas ni nak bawak family la terjah sini..
sebab ape tau, sebab harga sangatlah mampu makan..


Udang Galah Antara Menu Menarik di The Nai Cafe
kenyang perut gembiranya hati..
thank you The Nai Cafe for having us.

Korang, sila terjah tau..tak yah gi jejauh nak menjala udang galah tu..
jom pegi sini je.. untuk details, boleh refer maklumat kat bawah nih: 

Alamat :

23-1 Jalan Electron U16/F
Denai Alam
Seksyen U16
40150 Shah Alam

Tel : 03-7832 4481



 -MrsPuex-

SEMINAR FACEBOOK PERCUMA #demisekepingroti

Assalamualaikum/Hai,
SEMINAR FACEBOOK PERCUMA


BENGKEL FACEBOOK ADS PERCUMA.

Bengkel Fb Ads PERCUMA (bernilai Rm1500) #demisekepingroti MEGA! julung2 kali diadakan..


Penaja Bersama: GWIYOMI / DAMYA / LAREENA / ELISS / FELIZ
TEMPAT TERHAD.. buat masa ini kami buka KHAS untuk yang terAWAL sahaja dahulu.

Tarikh: 5 dan 6 Nov 2016 (Kini dibuka) 250 kekosongan.
Masa :Kelas jam 8.30pagi - 5.30ptg.
Tempat : MPWS, bandar baru bangi, selangor.

Tarikh : 24 dan 25 september 2016 (telah penuh)
Masa :Kelas jam 8.30pagi - 5.30ptg.
Tempat : MPWS, bandar baru bangi, selangor.


=====
Silibus

~Rahsia kenali pelanggan anda
~Mindset usahawan Bisnes Online
~Teknik Copywriting Meleleh
~Teknik mudah kuasai produk
~Teknik gambar Fb Ads 3saat
~Rahsia settings Fb Ads TRS
~Teknik Closing Sales membelai
~Teknik Follow Up tingkatkan sale
~Strategi manage database101%

Syarat untuk dapat PERCUMA :
====================
1- Komen "sy suka #DemiSekepingRoti "
2- Share post ini (mana tahu bermanfaat untuk rakan2 lain)
3- Link DAFTAR: http:/BENGKEL FACEBUK ADS PERCUMA.
Lambat tinggal ya.

P/s: Ciri2 org yang berjaya adalah yang cepat bertindak


-mrspuex-