Followers

Tuesday, August 9, 2016

Minion Theme untuk Birthday Party di The Parenthood Playland!

Assalamualaikum/Hai,

Yeay! this is our 3rd time having fun at The Parenthood, Sunway Putra Mall, Kuala Lumpur.
Perasaan?? absolutely sangat happy.. rezeki anak-anak dapat join aktiviti di The Parenthood Playland, Sunway Putra Mall..

the parenthood

Kali ni dapat jemputan menghadiri birthday party anak-anak blogger Jane Chua. Lokasi dalam playland tu jugak. thanks Jane for inviting me.. It was a lovely birthday party. Tema yang dipilih - The Minions. nice!

the parenthood
happy birthday to Chai Wen & Wei Han!
cute lil boy and girl..
cute cakes! cute theme party!

the parenthood
lets blow the candles!

the parenthood
jane chua and family..

the parenthood
lovely food prepared by playland cafe, Lillipilli .
deko deko theme party pon dorang buatkan jugak.
rekues je nak theme apa, they work out on it.

cakes sponsored by Catherine Cakery. call 012-3921217 untuk booking.

the parenthood
minion yang super cute ni didatangkan khas dari Dream World Costume


the parenthood
with ana.orang kuat untuk event ni..
tiada dalam gambar, Mr Fraser - PR The Parenthood

the parenthood
antara blogger yang hadir sama utk birthday party anak Jane.
tuan belog, aiin , sally, shamiera

sambil sambil tu, kami dijemput untuk main game.
Nerf Gun - RM 7.00 untuk 3 games (max 3 person per group)

the parenthood
with my partner - sis miera nadirah.
tiada pengalah.. semua pemenang..
we had soo much fun..
dah lamaa tak fire orang..
adoiiii.. main sikit, penatnye kemainnn lagiii..
mybe sebab terlebih jerit nak elak kene tembak..hahahaaa..

the parenthood
turn kids plak main..
ini budakk, dah pegang pistol terus nak main..
tapi sebenarnya tak tau rules... maklumkan baru 4 tahun.. tembaklah ikut suka hati..
sampai nangis taknak bagi pistol tu kat orang yang main next game.. haruuuuuu dikkkk oiii..


the parenthood
last but not least, thanks again to blogger Jane Chua for having us.
what a lovely bithrday party.
what a lovely birthday theme.
what a loveely food..
    the parenthood
lepas birthday party, kids boleh main-main sampai lebams di The Parenthood Playland situ.. *alaa gegar plak gambar*
puasssss hati mereka.. mama pon puas hati dapat gumbirakan anak anak.


The Parenthood Playland Theme Birthday Party

Birthday theme party di the parenthood playland ni  bermula dari RM1,200.00 dan ke atas. bergantung kepada kuantiti dan bajet mengikut pekej broucher yang ditetapkan oleh pihak The Parenthood. Dorang boleh organize apa juga theme party yang customer rekues, makanan mengikut pekej disediakan sepenuhnya oleh playland cafe, LilliPilli termasuklah dekorasinya.. jangan risau.. hasil dorang memang superb ok!  kalau nak tengok pekej pekej birthday party yang disediakan, boleh refer details kat bawah.
    
Alamat :
2-1, Level 2, Sunway Putra Mall, 50350 Kuala Lumpur
Contact : 
03-40503808
Website :
Facebook : 



 -MrsPuex-

Zumba Raya

Assalamualaikum/Hai,

Raya dah pon berlalu..
tapi cerita raya tetap nak tumpang lalu lagi..
dan akan ada lagi entry raya yee..hahahaa...
bertabahlah korang..

ni nak cerita pasal potluck zumba raya..
off zumba
kita kasi carbo loading kaww kawww punye..

kejap lagi korang tengok gambar makanan mesti merecikk ailio..hahahaaa..
seriusss makanan semua marveles..
konsep potluck, sikit sikit lelama kau jenuh nak habiskan..
alhamdulillah rezekiiii..

pose kat diy banner wajib la adaa..
lokasi kat studio zumba kami..

kalau bawak anak, dah tentu ko akan bersusah payah nak berposing..
asiklah nak menempel kat mak die..
adoiiiii... adik oiii..
gambar tu dah cukup menampakkan kesungguhan seorang mak nak bergambar..
hahahaaaa..

yeesss.. berjaya sorok seketul anak..
kat mana?? kat belakang maknyee..
hahahaaaa...
demi nak bergedik sakan..lantakkann..

kalau dah berpotluck,
mestilah nak tengok menunya kan??
nahhhh..

barisan menu yang ada..
tak dan nak snap setiap menu yang ada..kita tunjuk mana yang sempat snap je la yee..
semuapon tak sabar nak terjah..
paling tak sabar adalah tuu kek tuu..
kek pistacio apentahh.. yang pentingg.. sedapppp gilerrrr... masya allahhh... nikmattt gilerrr..
homemade by ahli jemaah zumba sendiri tauuuu..

makan sambil santai santai.. tu tokei kek sedap tu yang bertudung kelabu tu..
tengkiu as for the superb kek!

sambil-sambil tu ada sesi karoks..
xde gambar sebab weols dim kan lampu..
gasakkkk.. mak mak berkaroks disamping anak anak menjadi penonton..
aku jadi penonton je yeee..
mengadap makanan adalah paling best..heheeee...

last but not least,
photo group session..

be likeeeeee...

sendiri tengok la yeee..
kecohh..haukkk..
haruuu biruuuu...
happening weiii..




ada buat boomerang beramai-ramai tapi tak save.. maka berlalu begitu saje laa aksi terlampau weols..
   
ni la cikgu ZIN kami..
(zumba instructor)
sis syarin merangkap owner studio ni..
 thanks a lot for organizing this event..
lenkali buat lagi..seghoonookkk!!!

cikgu dah warning awal-awal sila workout sekuat uols makan..hahahaa..

kita tak risauu ponn sebab kita ada #LEPTOS..
eyh terpromo plak
harini last day harga kasih sayang dari founder tau..
RM144.00 instead of RM180 sebotol..

berminat??  wasap kita #014-9712982

 -MrsPuex-