Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, August 3, 2016

Pakai Seminit, Cantikkkkkk Selamanyaa!!

Assalamualaikum/Hai,

ENTRY LEKAT. SKROLL BAWAH UNTUK ENTRY BARU.

Bismillahirrahmanirrahim..

kita dahhhhh lama pakaiii sejak 1st pengeluarannya..
dan sekarang kita dah maju setapak ke depan..

pakai dan jual produk paling laris abad ini..
taknaklah cantik sensorang..
jom la cantekk bersama...gituuuuuu...

ape tu produknye..

#SEQYBEAUTY laaahhh

pakai seminit, canteekkkkk selamanya...

seqybeauty


BENDA WAJIB ADA !!
Ada #CustomerSQB kalau tertinggal#BBCreamSQB kat kampung terus cecepat msg#TeamSQB minta COD kat die.. Katanya boleh hilang mood hari ni kalau tak pakai#productSeQyBeauty
Haa gtu sekali penangan #BBCreamSQB 😂😂
Bila tanya #CustomerSQB nape suka dengan #BBCreamSQB rata kata :
✔Tak berminyak 
✔Senang bilas
✔Wudhu Friendly
✔Jerawat kecut
✔Jeragat hilang
✔Pakai tak sampai seminit dah flawless
✔Sekata toNanya
Sebenarnya berjela lagi tau #feedbackSQB kami terima . hihi

RM55 sahaja.
RM55 sahaja.
RM55 sahaja.


CONTACT SEKARANG
#0149712982 (ainie) -cheras/shahalam/puncakperdana
#agenceeranoh

 -MrsPuex-

DIY Fruits Costume For Fruits Party

Assalamualaikum/Hai, 

Harini anak bujang ada party buah/sayur kat tadika dia.
last week lagi teachers dah canang kat grup wasap pasal party buah/sayur ni..lepas tu mention kene pakai costume buah (jika ada)..

ok, maknya menyahut cabaran nak cipta sesuatu yang gedevassss utk anak bujang..
kindy 4 years kene bawak buah. ok kita pilih awal awal buah yang senang.
mangooo!! 
his mom's feveret fruits!
kene pilih fav fruit maknye tauu bukan anaknya..
kah kah kahhh...

fruits costume
bebahan untuk maskot mangga..
2 keping kad manila kuning (utk buah)
1 keping kad manila hijau (utk daun)
color crayon (utk color daun dan hujung buah)
gunting
gam uhu- (tiada dlm gambar)

fruits costume
my esisten!
5 minit je tolong..selebihnya membebel, mama bila nak siap..adik nak pakai ni..
hoh!!! mencabarrrrrr....

dann akhirnyaaa..


tadaaaaaa...

mempersembahkannn..



fruits costume fruits costume

Maskot mangga harumanehhh yang terpaling manehhh di doniaaaa...

gud job mama!!
gud jobb!!!


have fun kid!
semoga seronok dan bergumbira dengan party buah awak di tadika harini..
semogaa tak koyakkk laaa mangga tu sebelum party..hahahaaa..
gigih mak kauu buatt tauuuu...

mama-mama di luar sana, kalau tetiba tadika anak anda buat fruits party, just gugel jeeee or amek je contoh buah anak saya nih.. saya izinkan utk disharing..
cop buah mangga tauu sebab senang nak buat..ngeh ngeh ngehhh..
jangan pilih buah pepelik mcm rambutan ke, payohh nak buat rerambut tu nanti..
sori tiada video in the making.. koserrrrr sangatt...hahahaaa..


 -MrsPuex-