Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, June 24, 2016

Berbuka Puasa dalam suasana garden outdoor di Casa Ombak

Assalamualaikum/Hai, 

casa ombak

Alhamdulillah dapat jemputan beriftar secara garden outdoor di CASA OMBAK.

casa ombakcasa ombak

Terima kasih kak akma sebab jemput saya..
saya pulak bawak mak abah sama..
Abah Mak terharu sesangat..
sepanjang perjalanan balik, dok cakap 'bagitau kat kawan tu, terima kasih.tempat best/santai, makanan pon sedap.. abah makan kambing 4 round. mak makan cekodok dekat 3 round jugak.
hehee..kita senyum simpul je. ye la, memula ajak, taknak sebab segan lepas tu risau abah n mak je warga emas..hehee..

casa ombak
antara orang yang terawal sampai, mari selfi bersama kak hanny yang cantek manes . 
pinjam gambar ye..

casa ombak
paling suka dekorasi kat atas stage.
ada pondok katik, ada mangkuk tingkat,
village style sangatt!!

casa ombak
kemain anak bujang ni dok kendong mangkuk tingkat.
1st time jumpa gaknye..tu yang terlebih jakun tuh..hehehe..

sebelum masuk waktu berbuka, mari snap gambar makanan.
wajibulghunnah bagi seorang blogger..kekekekeee..
takkk blogger la kalau tak amek gamba ye dokk!!

casa ombak
sila fokus kat air jagung.. sedapppp!!
ohh teh tarik pon torrbaikk!!


casa ombak
ayam goreng berempah.
   casa ombak
stall ABC

casa ombak
lauk pauk kampung style.

casa ombak
ketiau goreng panas2 baru keluar kuali,,
sedappp hokeeyy!!

casa ombak
deretan kuih muih.

casa ombak
sapa yang tak nak makan nasi, boleh makan mee kari.  

casa ombak
paling menawan kalbu.
kamping panggang!

casa ombak
nasib baik la kite penggemar kambeng.
meja pulak bebetul belakang port kambing panggang..
heaven!!
baju bau asap pon gua selamberrr jee..heheee..

casa ombak
bersama blogger rafzan #langgarpintu dan blogger househusband terfemes emes, encik hasrul hassan.

casa ombak
feeling kiut sambil beratur menunggu kambeng..hehee..
scredit pic to iena.

casa ombak
turn abah plak beratur.
tapi kejap je, aku soh duduk sebab lulut abah tu bukan boleh berdiri lama.. semangat nak makan kambeng punye pasal sampai lupe lulut sakit.. abah..abah...

casa ombak
juadah yang sempat aku amek.
no nasi sebab mak cakap, nasi boleh makan kat umah..kat sini kita makan lainn sikit..baiklah makk..
sebab tu la mak bantai makan cekodok sampai kenyang..hehe..

casa ombaktersandar kekenyangan..kekekeeee..  

last but not least, photo session utk blogger yang masih tinggal menghabiskan saki baki makanan...gituuuuu!!..

casa ombak
semua pon blogger otai yang pv mencanak canak hengkoo!!!
i is respekk!!

Korang,
hujung hujung ramadhan yang barakah nih, kalau masih blur tak tau nak makan kat mana,
silalah berkunjung di CASA OMBAK.
gerenti perut puas hati!
tempat makan selesa dan santai,
ruang solat pon selesa..
dannn paling penting makana sangat marveles.
tak tipu tauu!

casa ombak

Alamat :
No 22, Jalan Damai
Off Jalan Ampang
Kuala Lumpur.

Tel :
03-21818750

booking dulu tau kalau nak datang berbuka kat sana.

 -MrsPuex-