Followers

Friday, June 17, 2016

Travel Home Safely With Anakku

Assalamualaikum/Hai,

Salam Ramadhan untuk semua.
Petang ni buka apa ye??

Jap lagi nak pegi cari kuih muih la..
kalau ada anak kecik ni, biasanya kuih dah selamat dibedal dalam kereta dulu sebelum sampai ke rumah. kesian kakak sentiasa diduga puasanya..hahhaa..

perkara utama sebelum nak bagi adik makan, mesti kene stanby wet tisu dalam kereta. its a MUST.
stanby satu dalam kereta, satu stanby dalam henbeg. kotor je, kita sapu dengan wet tisu. selesai bab kekotoran. hhehehee..

paling tersuka, wet tisu brand dari ANAKKU ..

ohh, sekarang LAZADA tengah buat sales untuk sebarang produk dari ANAKKU.
jom cecepat terjah sana, buat stok kat rumah, dalam kereta dan juga dalam henbeg.

nak lagi best,
boleh dapat 20% OFF lagi tauu..

macam mana caranya?
klik SINI dan masukkkan code : 20RAYANCAM semasa proses pembelian.


lagiii jimat berganda-ganda..
membeli biar bijak ye dokk..
apa tunggu lagi, jom terjah LAZADA jom!



-MrsPuex-