Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, April 20, 2016

Demam Hari Ketiga dan mama EL hari kedua

Assalamualaikum..

Harini hari ketiga adik demam..
Malam tadi paling win..
Memang panas kaw kaww..
Ubat bontot masuk, lepas 4 jam pon panas jugak, bagi ubat demam syrup.. Pon xde perubahan..
Masih panas sangat..
Sambil tu mandikan, jelum ngn air, basahkan dengan air asam jawa..
Mama pon malam tadi tido acah acah..
Sakitt wooo kepala..dah lama tak stay up memalam.. Tido dalam 1-2 jam je..flat giler..

Flat habis..tido, muntah, merengek merengek merengek..
Dugaa betul..
Dekat nak subuh baru turun suhu panas..

Mama pon apelagi. Terpaksa EL utk harini ni..
Minggu ni dah 2 hari EL..
Nasi baik bos paham..syukurr sangat..

Hajat nak balik ceras pon tertangguh sebab tak larat nak drive me sana..
Sarapan dgn bihun sup..
Semalam punya, panaskan utk buat breakfast..
Lega dia nak makan..

Whilee menunggu adik sembuh,
Kakak Dan mama cari aktiviti utk hikangkan bosan..
Kakak pon tengah MC tapi alhamdulillah dah sembuh..cuma doc BG rest Kat rumah memandangkan cuasa sangat tak best..
Kakak selongkar bilik belakang, tengok ada puzzle yang belum buat..
Apelagikk..mohh le kitee..

Ni 1st time tengok kakak kusyuk buat puzzle..
Impress!!!
Mula mula kakak buat sorang..
Tak boleh jadi, mama join sama..
Dulu suka buat puzzle ni..
Menguji Minda..
Besttt..
Berganding bahu mama Dan kakak..
Kakak memang pantas..
Siap!!
Akhirnyaa..
Syabas kakak!
Syabas mama!

Nanti kita beli lagi, kita buat sama lagi OK kakak!

Less gadjet, more fun xtvt together..
Mama loikee!!

To adik:
Cepat sembuh sayang..
Banyak keje mama tertangguh ni ha..
Sobb sobbb sobbb
-mrspuex-