Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, November 25, 2015

2 hari 1 malam di Hotel Bangi-Putrajaya

Assalamualaikum..

Cerita hampir basi..
wajib tepek sini sebab ianya adalah satu kenangan.

2 hari 1 malam di Hotel Bangi-Putrajaya atas tuntuan kerja.
Ape yang aku nak cakap just, hotel yang sangat best di area bangi..
cuma takde kesempatan nak kebushhh ke dalam swimming pool waima nak berfoto gedik jugak di pesisir swimming pool itu..
workload sampai ke tengah malam di hari pertama.. hari kedua pulak dah bertapa di dewan sampailah ke petang..
so tak banyak yang boleh dikongsikan bersama anda untuk review yang meletoppss!!
kate pun atas tuntutan kerja..
gituuuuu..
huhuhuu...


maka, marilah melayan gambar yang tak seberapa ni untuk kenang kenangan.
paling penting, dapat bilik besaarrrr!!hikhikhikk..

masuk bilik tgk katil, wahhhhhhh... kompom letak kepala terus ZZZZZZZZ..
hantu pon takut nak kacau kami..hehehe..

cam biasa show off gamba toilet.. santekkk!!

toiletteries..

ada meja..memang sesuai sangat jadi tempat kitorang buat kerja..

ruang santai kat berandah.. 

sejuk mata memandang..padahal masa ni tengah jerebu teruk..
konon konon feeling tgk kabus kekdahnya..

atas tuntutan kerja ini..masa ni selesai rehersal jam 1130 malam..
masuk bilik dedua zasss terbungkang..tiada maknenye nak borak borak..hahaha..
esoknye pepagi jam 7 dah kene standy kat ballroom..


this is my partner in crime for 2 days.. emmm.. hari hari pon partner in crime sebenarnya..bahahahaaa..

its a wrap..barisan orang kuat yang menjayakan majlis tersebut..


nak balik dah...sedey..tak puass..
masuk hotel otometik teringat anak anak..
lamaa tak bawak dorang lepak hotel..

in sya allah ada rezeki, kita pegi ye anak anak..
zaman sekarang ni semua pon cekik darah..sosak napas maknyee...


Yours Truly ;P