Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, October 15, 2015

Mee Kari Ketam Sedap! di mana??

 Assalamualaikum..

1st time try mee kari ketam nih..
ekceli dah laammaaaa aku pantang  makan ketam sebab ank bujang elergik skit kalau aku makan ketam.. ada kaitan ke?sebab ape? sebab aku menyusukan dia lagi..
kalau aku salah makan, die akan naik gatal2..
almost setahun kot aku tak makan..

maka kerinduan tu memang toksah nak cakaplaahh..
paling rindu makan ketam masak lemak cili api mak masak..
perghhhh!!!! rinduuuuu woiii!!

ok sambung balik ke tajuk asal..

overall memang tip top laa..
rasa kari die,
rasa ketam die,
pekat melekat..tau tau dah abis sepinggan aku bedal..
nahh mukadimah gambar pertama untuk uols..

mee kari ketam seketul di atas meja ku.
sllrrrpppp!!!
harga : RM9.50

di mana aku makan??

di sini...
 
mee kari ketam kuala lumpur..

tapi..
lokasi di :

seksyen 7, shah alam...
sebelah restoran bisik-bisik shah alam tuh.. 
 

gambar penutup..
seketul muka tuan tanah kedaung kesayangan..
bulatt plak pkai stail shawl lekap ni..
hahahaa...
*alasan* 

u guys kalau dah sampai shah alam,
silalah terjah ye..

menu lain :
nasi goreng ketam,
mee sup ketam
dan sewaktu menu dengannya..

sekian..

-mrspuex-