Followers

Monday, May 25, 2015

Meet blogger NeenaAnuar In Person..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..

Akhirnya hasrat nak berjumpa in person ngn travel blogger femes emes ni menjadi kenyataan sebab aku menang saguhati dalam giveaway yang beliau anjurkan..
kalau tak menang aku rasa belom berkesempatan nak jumpe kott..

dalam ayat bodek tu aku ada ckp kalau aku jd salah sorang pemenang, aku nak amek sendri hadiah tu..

and.. yess kak neena tunaikan permintaan iols... teruujaaaa engkooo..


jadi pemenang saguhati pon takdehal janji aku dah jumpe kak neena..
klik SINI utk link pemenang.. 


ehemm ehemmm..
apsal tinggi sangat kak neen ooii..hahaha.. nampak nau iols ketot..kekeke...
tuuu tengok anak bujang iols daring kemain kat auntie nin..
amboii dieee..

lokasi perjumpaan di seksyen 7, shah alam..

thank you soo much kak neena.. appriciate it very the much!

walau datang berdua, ku gagahkan jugak..huhu..
kakak - rombongan lawatan ke anak yatim di kuala selangor..
papa, ostesen ke singapore..

nice to meet u,
hope dpt jumpe lagi di lain hari..
aminnn...


-mrspuex-