Followers

Wednesday, May 6, 2015

Thank You, Love!

Assalamualaikum..

Kisah semalam..
Terima kasih suami untuk haruman kuntum bunga rose di hari lahirku..

Soo happy and soo speechless..
Bila dah menjangkau umur dabel three years old ni, less talk and more action between us..
Huhuuuhh..

Terasa diri dihargai..

Kene sain sendiri..

Received a banquet of roses..
Tq cik lin tukang amek gamba..
Bibir pucat sbb baru lps makan..tak sempat nak tacapp tau..

Thank You, Hubby..

Dabel three today!

 Assalamualaikum..
 
06051982 - 06052015..
 
TQ Allah..
 
 
tq google bagi kek kat kite!
 
Alhamdulillah harini umur menginjak lagi satu angka..
dabel three!!
 
dah berdabel ni, emosi pon tak keruan..
stended kot kann?? perubahan hormon dari remaja nak ke wanita sejati agaknye..
heeeeee...
 
keep strong, stronger, strongest day by day..
 
 
mesej kopipes dari rakan2 grup wasap..
hahahaa..senangg keje korang kann??
beribu masuk dari pelbagai grup..!!
 
 
 
last but not least,
 
Harapan dari bebeday girl,
 
Semoga sentiasa diberikan kesihatan yang paling baik untuk menjaga keluarga..
semoga sentiasa dimurahkan rezeki, di panjangkan umur dan jodoh dan sentiasa dibawah lindungan Allah selalu hendaknya..
aku tak sempurna, maka Engkau sempurnakanlah aku mengikut kemampuan ku Ya Allah..
 
Amin..ya rabbal alamin 
 
*orang pertama yang wish bday aku adalah abah..sejak dari dulu sampai sekarang*
kompom aku ni anak abah..huhuu...
 
*touching*
 
-mrspuex-