Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Tuesday, April 14, 2015

Operasi 5s toys anak anak

Assalamualaikum..

Xtvt last wiken..
Operasi mengemas toys anak anak..
Ala ala 5S la kekdahnye..

Memandangkan papanye ostesen ke selatan tanah air, maka terpaksalah buat xtvt in house.. Mata mama dah semak tgk toys lintang pukang berlonggok tah pape tah..
Sakitnya tuh di sini tauu..

Banyak sampah dari toys..hahahaa..
Pastu mcm mcm khazanah kepunyaan mama papa terjumpe kembali..adoii anak oii..

Orang yang paling ringan tulang adalah my anak bujang.. Biasalah, anak no 2 kan rajin rajin belaka..sebab mama pon anak no2..sep sikit dik sebab kita sama rajin..hahahaa..

Kakak? Hmmm rajin jugak..tp lepas habis kemas baru rajin MAIN!
Sabarr jek la mak kauu ni..


Kemain semangat sorting barang..
Sambil tu membebel bebel..
Qc tgk toys tu ok ke tidak..
Semangat waja tau adik ni..
Terharu mama..
Dah selesai baru nampak kakak..
Die yang lg hover nak tido dlm khemah tu siapa angkut bantal..
Hasilnya, 2 plastik sampah!
Semua toys yang x dpt diselamatkan lagi..
Semak je kalau simpan..
Dekat 1 jam lebih jugak la menggodek toys dorang.. Patah pinggang!

last but not least, 
Mereka gembira, mama pon gembira walau penat..

Lepas ni nak sort kain baju dorang plak..
Tggu mood rajin marii duluu..

-mrspuex-