Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, February 26, 2015

Alive 3D Art Gallery at Port Dickson

 Assalamualaikum..
 
Podiksen skang dah canggih wei..
ko dah tak bosan datang podiksen dah lepas nih..
dulu, asal podiksen jek, laut..
asal laut jek podiksen..
 
lepas tuh kecoh arghhhhh burning my floles skin asikkan mandi laut jee keje..
 
 
sekarang tidak lagi..macam macam dah ada skang nih..
 
Terkini, Alive 3D Art Gallery yang terletak di Lukut.
landmark adalah Simpang ke Giant Lukut.
takpun ko tgk jek signboard yang dorang ada tampal tepi jalan..
kompom tak sesat punye..
 
 
Ni la ghuper sebenar benar lokasi tersebut.
lain dari yang lain..shoplot 3 tingkat..
Dari ground floor sampai la ke tingkat 3 dorang konker..
selamat mendaki anak tangga la korang..hahaha..
 

Fees yang dikenakan untuk para pengunjung..
add on rm2 untuk simpan kasut sebab tidak dibenarkan pakai kasut kat dalam ok..
nasihat tambahan, sila datang awal awal awal..
kalau lambat, ko akan bersesak-sesak nak bergambar sebab tempat die kecik je..
bukak jam 10 pagi..
kami dah terpacak awal awal jam 930 pagi uols..dasatt kann??
lepas breakfast terus terjah sana.


Mari layankan feeling kami bersama ilusi 3D kat dalam tuhh..

gaung..
selamatkan kakak..
Keje mama memang selamatkan kakak jek laa..
look down!
tu adek tu ..
 tgk mama sedang mempoyo..kantoi btol la adik nih..
 
desert buah dan kepala kakak..
  
binatang ternakan kakak..
   
candid moment between kakak n adik..
 
tiru gaya panda..
   
The Giant and the Minions..hahaha..
tak boleh blah peha makk kemain membeso bagai johan..adehh!!
 
Caks..
 
Plis down look down!
 
haii haii hoii hoiii..
   
feeling konon konon kat venice, italy..
woww!!!
   
last but not least..
aksi kuak lentik akrobatik papa n mama..


rabakk!! rabakk!!
hahahahaa..
Overall, happy but penat skit sebab adik tidak memberikan kerjasama yang jitu seperti kakak..
next time kt i city shah alam, adik sila tinggal bersama teacher..bahahahaa.. kejam kan mama koo..