Followers

Friday, January 16, 2015

Dah repeat 2 kali pembelian produk bbcreamSQB

Assalamualaikum..

Testimoni aku sebagai pengguna. Entry ikhlasku untuk tokei SQB..

Alhamdulillah sangat berpuas hati tau dengan #bbcreamSQB ni..
Sebab tu aku dah repeat 2 kali pembelian uols..

Pembelian pertama beli secara COD dengan kak jeng kat peedee.


rujuk entry lepas >> http://mrspuex.blogspot.com/2014/11/interprem-dalam-entry-blogger-femes-kak.html

Pembelian kedua adalah melalui pos.harini order, esok sampai dah...lepas solat trus calit #bbcreamSQB ni..hee..senang sangat uols.


iols pakai No2 - natural.
dapat free gift pin shawl.

  
segar tak muka iols?? tu pin tu terus cocok kt shawls..
gambar ini tak edit tau..kemera pandang depan iols memang sedeyyy sikit..hmmm..

sinaran pagi bersama #bbcreamSQB..
yang ni pon tak edit jugak.
 
ececehhhh...
gojes bukan??
terima kasih SeqyBeauty kerana memperkenalkan produk ini kepada saya..
 
Sebab ape saya suka dengan produk ini?
sebab ianya keluaran penuh bumiputera, anak melayu kita.
sebab ianya berasaskan air - ringan untuk muka.
sebab ianya senang nak dibersihkan.
sebab ianya tidak mengotorkan tudung/shawl dahku.
sebab botolnya sangat comel. muat masuk dalam beg mekap.
sebab ianya best laaa..
nak tau rasanya di muka korang? sila la try sendiri..
 
dengar cerita dah ada tambahan no 1 - fair
no 3 - brown
owhh..ada cleanser skali
 
untuk maklumat lanjut mengenai produk ini from A to Z ,
boleh visit blog :
 

Yours Truly ;P

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

Assalamualaikum..
Berjaya menjoinkan diri untuk giveaway sis farah..

klik SINI untuk join jugak

Pandangan saya tentang blog sis farah ini adalah :
 
1.Blog tentang lifestyle and parenting tips
2.Blog yang banyak bercerita tentang anak bujang beliau yang comel iaitu baby Ash
3.Dalam blog ni banyak jugak tips2 selain parenting info yang kita boleh sedut untuk dijadikan rujukan.
4. Emmm..ape lagik eyh?? blog yang kiut jugak ni.. sekiut tuannya..heheee... *kipas wei kipass*
 
sekian, terima kasih..
 
korang kalau nak join boleh klik link kt atas tu ye.. jom sapot rakan alam maya..
teringin nak buat giveaway jugak ni..ewahhh..
 
luv,
-mrspuex-