Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, December 17, 2014

Produk Review : Chocholate sedap di Lips Chocolicious

Assalamualaikum..

Aku ni penggemar cekelat tak kira dari jenis ape..semua aku sentap dan santap..
bila makan cekelat tu terasa kenikmatan die lain maciamm woo..

sape tak suka cekelat adalah seorang yang sangat rugi..hahahaa..

aritu berkesempatan membeli cokelat oreo gambar bunga bunga di Lips Chocolicious.
Boleh jugak rekues design-design yang korang gemar. contoh macam bola ke, bunga-bunga ke, plain atau yang ada gambar karton (edible) . semua pon bisa diatur. cuma sediakan wangnya sahaja ya..

Sesuai jugak untuk buat gift untuk kesayangan dan juga serviner untuk sebarang majlis-majlis.
Sebagai pemanis mulut untuk para tetamu yang hadir. kan seronok tuu..

anak-anak?? pergghhh lagi la dorang suka suka suka.

Antara design yang customer tempah di Lips Chocolicious :

dalam coklat ni boleh rekues untuk letak sebiji oreo..
makan cekelat, kunyah oreo..perghhh..mantop!

 


 
Antara tempahan design untuk majlis-majlis keraian/bertunang/hantaran :





 
 



Berminat? tergoda?? ape lagik, jom terjah FB LIps Chocolicious dan blog Lips Chocolicious sekarang! Semua details bagaimana nak order, ada dalam fb.

Kompon anda akan suka suka suka..


Yours Truly ;P