Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, November 25, 2014

Bawal Aidijuma White Label

Assalamualaikum..

Last sabtuday, sempat pesan kat member yang pegi butik aidijuma utk grabkan latest design white label aidijuma ni..

Dulu masa aidijuma buat freegift sempena besday tokei die tak dpt aku nak terjah.. Tuntutan kerja sangat padat.ada event masa tu..sedeyyy tauu!!

Alhamdulillah rezeki hari sabtu aritu..member dapat grab sehelai untuk aku walaupun die kene beratur panjang gilerr pepagi..Pon dah suka sangat dah..sebab design die comell..hehehe..

Nak beli yang black/red label mcm mahal la.. Dulu dah beli 2 tp jarang jarang pkai sebab skang berhantu dengan shawl..konon mengikuti peredaran semasa..konon!

Siap dapat paperbag lagi..hihii..
As usual kakak la jd model mama..
Best..senang bentuk..
Paling suka tak yah kalut nak gosok gosok..hehee..

Sekian..selamat hari selasa!