Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, October 16, 2014

3 hari di Hotel Seri Costa, Melaka

Assalamualaikum..

Last week away from office 3 days due to training.. ekceli jadi urus setia saje..
Dah alang alang sampai Melaka, bandar Raya Bersejarah nie, jom aku kongsi sikit info untuk korang ya.. Mane tau dah buntu tak tau nak holiday ke mane.. at least info yang secoet ni bole jadi guide utk uols.. nak tau lebih pasal tempat tempat menarik kat melaka, sila google ya!

Serius, Melaka best!

Aku stay di Hotel Seri Costa, Melaka. Betol betol tengah town.. nak pegi tour jalan kaki je..
Nanti aku akan upkan tempat2 yang sempat aku terjah dengan berjalan kaki sahaja.
limited time nak tour lelama..kursus keenn..ni pon ada free time, kita kasi terjah la kann..rugi dok bilik dendiam padahal tempat best ada kat depan mata ..

Sebab kursus, pegi hotel yang takde swimming pool...hahahaa.. aku ok jek..nnti rasa nak repet lagi kot..bawak anak anak pulak
 **bagitau awal awal hotel takde swimming pool**


Pintu Masuk
*Parking adalah berbayar.boleh minta kat hotel untuk kupon parking tersebut supaya kereta anda tidak ditunda/towing*
The reason why i am away from family for 3 days..
218 - no ong nih..heee..
 
my bed for 3 days - masa untuk qada' tido kaww kawww..
view from my room

kemudahan yang ada..

cermin bulat.. pintu toilet die antik btol..hahaha..

shower..

ada hair dryer

sabun,syampu,shower cap

kettle
 Beliau adalah my roomate merangkap my bodyguard untuk 3 hari uols..hahaha..
 
this is my bed..
 tak dapat bawak beg masuk hutan, kite kasi urban skit, bawak haversack masuk hotel..
konon konon feel backpackers laa..
hikhikhik..
sumbat sume dalam nih..henbeg pon ada dalam ni ha..



 ok just nak share,
sekarang hotel seri costa ada buat promotion tau..
 
lets check it out!
 
apelagi, pegi la terjah.. promo sampai 31 Disember 2014..
mengikut terma dan syarat ya..
 
http://hotelsericosta.com/
 
Sekian,
Selamat bercuti!
Yours Truly ;P

3rd Astral Teakwando Championship 2014

Assalamualaikum..


Ahad (12102014) kakak ada championship taekwando kat Usj sana..
Pepagi dah kelam kabut nak siapkan semuaorang. kene ada kat sana before 830 pagi..
pepahamlah nak siapkan budak kecik si adek ni kemaiinnn susah tauu..
bangun nangis, nak mandi nangis, tgh mandi menjerit..hehee..sejukk kott pepagi dah kene siram..lantokkan..

kakak ok jek..sebab hari tu hari die..semangat lebihh katenye..

tapi..

maknye nebes tak hengat bila anak dara nak masuk bertanding..
nanti kene tumbok kt muka, kan dah tak comey..
kene splashh kt gigi, mau berterabur gigi die yang semakin rompong tu..

macam macam pk pasal championship nih.. 1st time katenye..
jangan laahh sampai bengkak2 anak aku nanti kang..
cemane nak merepot kat atoknye...
nampak tak betapa nebesnya mak die..hihihi..

taekwando kot?? lawan lawan hiyakk hiyakkk kannn??

pagi pagi masih wangii...

jumpe kawan school, qaira 5 years

cam biase, adek yang hover lebih..tu gamba gegar sbb eksaited kemain tgk ramai orang keliling..
kakak bukak kasut, die pon sibuukk nak bukak kasut jugak..


kita mulakan dengan bidio warming session dari master :

Memuatkan
Warming session.. Lets the game begin.. Mama dabel neves! #mrspuexdotblogspotdotcom #taekwando #championship #usj15 #aireenqaisara #instavid



sekaliii... camni jek championship untuk budak 6 years..
hahahaa..gelabahh tak mak die..

Memuatkan
Go kakak go.. #taekwando #mrspuexdotblogspotdotcom #blogger #instavid






kakak berjaya menari zapin depan master..hahaha.. ok la tuh kann... dari die dok kakuu tak bergerak..
step kick die terlalu lembut..suara pon ayu ayu nak kluar .. tu yang dapat saguhati je..

kawan die yang bertudung blah kanan die yang juara utk batch 6 years..

is ok kakak.. mama still proud of ur achievement.. tahun depan cuba lagik tau..suara kasi lantang skit..

Sesi Penyampaian Medal untuk setiap peserta championship batch 6 years..
sesi foto bersama batch seangkatan 6 years dari pelbagai tadika.
spot where is kakak?

her 1st medal in her life..ewaaahhh..
balik umah trus gantung ok!
 
 Pose ni papa yang suruh buat..
gigi gongak sedang geget medal..
belasahlah kakak oi..

last but not least,

 

 
 
Adik punye turn tgh pikir pikir nak hantar silat.. islamik sikit gituu..
sambil tu layan kerenah adik while kakak tgh menunggu giliran..
bulu tangkis tah sape punye tah pon boleh jadi mainan die..
gasakk..


Memuatkan
Melayan kerenah anak bujang pulok..bulu tangkis pon boleh jadi mainan..huhh!! #instavid #airielqaid


Sekian,
Majulah bersukan untuk semua..heee..