Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Tuesday, April 22, 2014

Kek aiskerim baskinrobbins

Assalamualaikum..
Sambungan dari majlis bacaan yasin, bos teringin nak makan kek eskrem baskinrobins..bukan bos je, aku ni haa pon dah terlior bila bos cadangkan nak beli eskrem tu..rasa nak lompat sambil menari yess yess yesss...hehehe...tp dalam hati jek laa..dpn bos aku senyum simpul jek..kekeke..eksaited tu kasi simpan dulu..
Nak jadikan cerita lepas abis bacaan yasin, tanpa menunggu loceng latihan firedrill bunyi trus kami terjah kedai kek kt sebelah opis..siap bagitau kt control floor yg kitorg turun dulu..guna lif bukan tanggaa..hahaha..dasarrrr sangatt.
Lagi best siap melintas hormat depan abang bomba...kekekekeeee...demi kek eskrem baskinrobins..

tadaaaa...siap packing dahh..
#ootd bersama box kek baskinrobbins

tu diaaaa..menjejess tgk eksrem die tuh..

my bigbos sedaya upaya pnuh keringat nak potong kek tuh..
agak keras kek ni..
rasa?? memang superbb..terbaikkk..
harga pon terrrrbbaaikkk..

entry INI dapat makan eskrem sipi sipi jee..wish jugak nak mkn keknya

at lastt..
dapat merasa jugak kek eskrem baskinrobbins ni

syukurr sangatt..
nak beli lagi?? tak dapatt la kott..huhu...mahaiiii...

Bacaan yasin dan doa selamat

Assalamualaikum..
Kejadian jumaat lepas..
Unit aku berhasrat untuk buat majlis kecil bacaan yasin dan doa selamat..
Memasing dah niat lama so niat tu haruslah dikotakan jugak..
Kebetulan hari yang sama ada latihan firedrill kt opis..gasakk.trus mintak latihan tu buat lepas majlis kitorang..
Kang tak infom awal mau plak loceng bunyi, sume pakat turun, kami plak 1 unit dok baca yasinn... Tak ke pelik camtu kan?..
Kita merancang Allah yang menentukan..walau ada rintangan tp alhamdulilah majlis berjalan dengan jayanya.. Makan makan berlarutan sampai ke petang uols..senak perut...

stanby dah

barisan urus setia majlis kengkonon..
with boses..

Tn Hj meminpin bacaan untuk kami

antara juadah potluck..simple jek tapi kenyang btol..
ni juadah lepas lunch - nasi arab..


Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...




lurve,
mrspuex