Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, April 2, 2014

Hotel review part 5 : barbeque di kapitan corner, silka hotel

Assalamualaikum..

**selagi x selesai review selagi tu la jiwa mak tak tenteram...hihii..bertabahlah ye korang..kalau agak menyampah unfren je kite..mak ok jee..

Sambung.

Part 5 : berbarbeque di kapitan corner, silka hotel.
Masih lagi part makan makan tapi untuk barbeque ni aku x makan cuma menikmati bau asap yang sedap dari open kitchen mereka.

Alkisahnya aku dah selamat melantak dinner kaw kawww.. Sedap sangat sangat..So nak masuk barbeque ke dalam perutku adalah sangat mustahil..hehehe..maka, mengadap asap adalah langkah terbaik daripada kempunan terus membawak ke dalam mimpi..

Point penting nak bgtau, setiap sabtu malam, hotel silka akan menghidangkan buffet berbeque sebagai dinner untuk pengunjung hotel. Kadar bayaran adalah rm45 per person.. Makanlah anda sepuasnya di situ..

Chep sedang seronok membakar..

Tengok api tu pon aku dah terliur..

Deretan makanan untuk dibakar atas pemintaan customer.
Jagung die freshh gilerrr..

Seee..
Anak beranak sedang kusyuk menikmati asapp..hahaha..abis baju bau asap..
Tuan kecik kene dukung..kalau x dukung, chep tu akan tetibe ada esisten kecik kt sebelah..
Ini budak sangat bahaya woo..

Wordless wednesday ::02042014

Assalamualaikum..

Wordless wednesday 02042014

Gigi susu pertama kakak yang tercabut dengan sendirinya..
Alkisah terperinci next entry
In sya allah..