Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, March 19, 2014

Instant Macaroni Cheese

Assalamualaikum..

Food/produk review.
Instant macaroni cheese.

Sangat mudah semudah membaca abc gituu..
Aku yang pemalas ni bole buat apatah lagi korang yang rajin dari aku..kompom sebelah mata dah bole buat kannn..
Dah nama instant, sume ready made saje..

Anak anak aku ni kekadang bertekak western..sesekali bole lah layan.
Banyak kali tak koser la mak kau ni..
Pegi kedai western sana order makan balik..hehehe...

Meh tgk apekah produk yg aku nak review secara sukarelahati ni..

San remo la pasta
Aku amek macaroni cheese flava
Ada banyak flava bole cri kat giant
Aku dapat free bos bagi try..tq bos nasra
Baca instruction kat blakang..
Malas jugak?
Nah..leburkan butter n fresh milk
Sukatan ikut kt blakang peket..lupe dah..
Dah mendidih msukkan bahan dlm peket 
Dan kacau sampai cheese pekat n macaroni tu lembut..
Tadaa..ni hasilnya..
Ala ala mcm kenny rogers gitu..
Close up skit..
Haih terliur la plak..

Regular food tester aku
Gamba menunjukkan tahap kesedapan mereka..
Duduk mengadap smpai abis..

Sekian..
Selamat mencuba ya..
Kompom anak anak anda sukaaa sangat..

Wordless wednesday ::19032014

                       Assalamualaikum..

                     Wordless wednesday

my son's ekzema medication