Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, October 23, 2013

Makan Ikan Sumbat Bersama BFF

Assalamualaikum..

today dapat lunch bersama bff tersayang..
kalau plan haram nak menjadi
kalau adhoc tu, lajuuu jekk jalan..
i likee sgt2..lama dah x jumpe..ilang rasa rindu..
kejap pon jadikla kan..
sanggup dari shah alam ke pj sana utk lunch bersama
makan ikan sumbat katenye
memule dorang plan berdua sebab memasing keje dekat dekat..
itu bab makan klo plan tanpa aku mmg aku is jeles..
kalau dorang balik sesame pastu anta gamba kat wasap, aku ok lagik..
sedar ku kan perantauan..ecehh..
tu pasal nak join walau kejap sgt..makan pon mcm nak tercekik tulang..kah kah kah..

mintak izin suami, then trus berdesup menuju ke arah mereka..kene mintak izin ye..nnti durhaka plak katenye..aku ni istri solehah..sangattt...

lokasi makan : kedai ikan sumbat, jalan tandang, pj

 
ni la ghupernye ikan sumbat
sedapp la jugakk..kene ngn tekak..

bila dikangkangkan..hihi..
 
nasi aku..sup ayam+ telur dadar
 
kemudian..
 
harusslah tepek gambar weols kannn..
 
tuan tanah, mrspuex

my bff ija
 
my bff keti
 
 
sebenarnye kami tidak bertiga..
ni lagi sorang tersesat menjoinkan diri..
geng gaduh time skolah jugak kekdahnye..
beliau je sorg kumbang ..
ni haa..
 
acad kaver macho konon..
 
 
tetibe rindu jugak kt kwn2 skola yang lain..
 
taknak buat reunion lgik ke korang??