Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, July 4, 2013

Bubur Lambuk Hotel Concorde Shah Alam

Assalamulaikum..

Ini kisah  semalam bersamaan 3 Julai 2013, Rabu..
Hotel Concorde Shah Alam buat kerja amal utk penduduk sekitar-sekitar hotelnye..
Pengedaran bubur lambuk percuma bermula jam 4 petang sehingga habis stok dalam periuk belanga..
Tu namanya rezeki..hihi..ekceli hotel concorde ni mmg akan buat kerja amal every year 1 week b4 ramadhan..
ni yang best klo opis bersebelahan ngn hotel taraf 5 bintang ni..
memasing kt opis  x senang duduk dari pagi nak menunggu jam 4 ptg semata utk bubur lambuk..
Aku? rilek rilek udahh...tp dlm hati ngkoooo mmg x keruan dah ni haa..ngidam bubur lmbuk concorde..ecececeee...

Jam 5 ptg turun jalan kaki lenggang mak minah berjalan ambek bubur lambuk..
dapatlah 2 plastik beg (total 4 tupperware)

Nak balik tu kasi drive thru skali...dapatlah 1 bungkus lg..kali ni tupperware dh abis, dorang kasi tapau dalam plastik mcm kenduri kawin tuh..bykk giler laa dpatnyee kann..

Aku is seronook seronokk giler..hajat nak buat tawaf lagik..tp memandangkan dah nak jam 630 kann..kepale otak mulalah teringat kesayangan nun kt neseri tuh..

Alhamdulilah..rezeki yang aku dapat ni aku x mkn sorang2 ok, ku sedekahkan kt jiran2 skit..
same2 rasa..barulah nikmat gituuu..hihihi..

nak gamba?? nahhh...kasi uols terliur menengoknye...



























Bulan ramadhan nnti nak terjah masejid negeri plak amek bubur lambuk sana..
pon sedap jugakkkk...:D

Pastuh nak kirim kat incik somi..soh amek bubur lambuk kat mesejid kg baru puloks..
hahahaa...best besttt...

Yours Truly ;P