Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, June 18, 2013

Abah/Papa & Mak/Mama Days 2013

Asssalamualaikum..

Walau delay ku tatap nak up jugak..
cam biasa blog aku ni sume cite previous2 yg lamaaa skit nak up..hihi.

Last wiken sambut secara lamsam untuk abah/papa dan mak/mama days 2013 kat ceras.
Menu cam biasa order kat kedai bob sebab hari tu umah ceras x de air..sabar jek laa..
Menu tambahan lain-lain adalah di pasar mlm sabtu kt teratai dan skit menu dari putrajaya..
my SIL hajat nak buat western food kt umah tp terpaksa kensel due to no water supply kekdahnye..
xpela kak non oi..next time jek la buat yee..
dan yang penting adalah :
KEK..
Takde kek x tercapailah hajat weols..- adik tukang beli..

So layankan jek moment2 yang x brp nak banyak nih..(3 gamba jek pon)..
gamba sume guna hp..
ada hp canggih2 dorg simpan ketat2 dlm poket+ ada yg bateri kong..apekahhhh..-sedih tauu-
sudahnye hp blekberiku jugak yang penuh berjasa..hihuhihuuuu..
gamba x brp nak sharp tp jadiklah untuk kenangan..
ntah dapat sambut tahun depan ku pon x tau..

Hepi Abah/Papa dan Mak/Mama Day 2013

Abah , papa's and all the cucu's
Mak, mama's dan cucu's - xde dlm gamba qaseh

Dengan ucapan :

Semoga Allah memberkati kami sekeluarga..
Jauhi kami dari segala kesakitan, kejahatan, hasad dengki dan malapetaka-Mu
Limpahi kami dengan penuh kasih sayang, kebahagian dan murahkan rezeki kami sekeluarga..
Semoga kami tergolong dalam golongan orang-orang  yang sentiasa di bawah lindungan-Mu Ya Allah..

aminn, amin ya rabbal alamin..


last but not least ,

SAYA SANGAT SAYANG KELUARGA SAYA SEPENUH HATI SAYA..

Yours Truly ;P