Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Tuesday, April 30, 2013

Wolrd of Smartphone & Gadjet 2013

Assalamualaikum..


Bagi sesape yang teringin nak cari gajet or smatphone dgn harga yang boleh dirunding, haa...silalah terjah ye..

Ni details :
Lokasi : Plaza Alam Sentral, Shah Alam
Timing : 26 April - 1 May 2013
Masa : 10 am - 10 pm


Power bank murahh bebb..berbaloi2 kot pegi..
Saya pegi just cuci mata jek..teman member opis cri barang kat situ..

Cepat-cepat..esok laasttt...sempat lagik nak terjah...esokkan cutiii...
apelagik...moh pegiii..:D



Yours Truly ;P

Step by Step

Assalamualaikum..

Beautiful moments..
Dapat perati si adek mula nak memanjat kat kerusi dan sendirinya..
Mak vangga mak vangga...padahal duduk pon tak lagik..
Same kes mcm kakak, perkembangan yang lintang pukang...
nevermind sayang..as long adek membesar dengan sihat dan jayanya..

Jom tengok movement adek step by step..captured lelaju dgn hp..

Step 1 :
mula nak panjat..
























Step 2 :
dah berdiri sambil ejas kedudukan.
























Step 3 :
tepuk tepuk bantal konon konon dah stabil sangat..
























Step 4 :
mula nak mengijak ke meja sebelah..
























Step 5 :
see..dah beralih kat meja sebelah tanpa bantuan sapa-sapa..mama dok stanby tangan takut bedebuk ke belakang..














gud job adek..gud job..
lepas ni x tau la ape keletahnya lagik..
He is very independent person..anak kedua kot..
sama mcm mama die, anak ke2 yang independent gituu...hehehe...


Yours Truly ;P