Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, April 24, 2013

Co-Pilot Baru

Assalamualaikum...

Sekarang saya sudah ada co-pilot yang baru yangg comeyy..
sape lagi kalo bukan si buchuk masham mama ni...


























dah taknak duduk kat car seat dah..
dah perasan diri ia tuu dah besarrr..
nak duduk kat sebelah mama..
padahal duduk pon senget senget lagik ok..

kakak plak duduk kat belakang..mmg port kakak kat belakang pon..

Ni kalo mama drift skit mmg sah tertonggeng ke pintu nih..hahaha..
berani letak sebab jarak antara neseri /tadika dorang sekangkang kera jek ngn rumah..
tu pon pegang tangan die klo nak belok belok..


sekejap jek die membesar..rasa mcm baru jek push die kluar dari perut..huhu..

Yours Truly ;P