Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, January 2, 2013

Airiel Qa'id with his new hairstyle

Assalamualaikum..

Terpaksa mentrimkan rambut anak bujangku yang semakin memanjang smpai langgar-langgar mata..
Dah banyak kali die bagi hint soh mama trim rambut dpn tp haram mama nak prasan..
Contoh-contoh hint tu adalah calar balar di hidung a.k.a aset termahal setakat ini..hihi..mybe rimas helaian rambut yang halus tu menjolok2 mata , then memberontak pi calar balarkan hidungnya..owhhh..

So smlm, hari pertama di tahun baru telah aku cantas sedikit..nasib la x tobek..klo x, haru kene marah ngn papa kot..:D

My Airiel Qa'id dgn style rambut yang comey gitu..pacak tetap pacak uolss..

























Insyllah lepas kenduri cukur jambul tu nnti akan ku cantas dgn hebat lagik..jage jage..


Yours Truly ;P

Tahun Baru Dengan Gelagat Anak-Anak

Assalamualaikum..

Azam 2013?
hmmm..hanya meneruskan kehidupan seperti biasa..
cume berharap kenangan yang pahit 2012 akan dibiarkan berlalu tanpa perlu ditoleh toleh ke belakang..
semoga 2013 ni ada sinar harapan yang baru untuk keluarga kecilku ini..semoga anak-anak membesar dengan sempurna bersama mama n papa mereka..
Semoga jodoh papa n mama dipanjangkan dunia dan akhirat..
Semoga amal ibadahku bertambah-tambah dan tidak dilalaikan dengan napsu donia semata-mata..

Cukup dah cite pasal azam-azam ni..

Tahun 2013 ni aireen dah nak masuk 5 tahun (besday dia ogos nnti).
Harini 1st day dia kat tadika..
Pepagi mcm biasa la berdrama taknak gi school..pakaikan bju cecantik,  tocang bagai pon x berhasil nokkss..
mak layankan ajekk..ajak papa temankan skali kakak gi tadika..moral of the support gituu..ecehhh..
sekejap pon jadikla janji mama n papa ada bersama-sama di hari pertama die masuk tadika..

cranky x cranky ke dia, ko tgk jek la gamba yang aku sempat snap tadi..

























Mata merah baru lepas nangis, muncung panjang berjeler menandakan die ni manjerr orangnye..

To kakak :
Semoga belajar rajin-rajin, jangan cepat mengalah dan teruskan usaha untuk berjaya..Jadi seorang anak yang boleh membanggakan mama n papa.
Mama n Papa always support u..

Yours Truly ;P