Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, December 26, 2012

Sambut Besday Mak di Hari Krismas

Assalamualaikum..

Ekceli celebrate besday 2 MAK.

1. MAK saya (25.12.2012)
2. MIL adek (22.12.2012)

Sambut secara sederhana sahaja kat Restoran Arab Hadramot, Hotel Concorde Shah Alam..
Biar sederhana tp keikhlasan itu penting...ecehh..

Hadiah - donation adek bradek..
Kek - adek sponser..eyhh??
menu - tong tong adek bradek..

Tapi sedih skit sbb x cukup korum. my big bro x dpt menghadirkan diri due to his princess kene kuarantin sakit tangan kaki n mulut..nak x nak agenda terpakse diteruskan jugak..semoga lil qaseh cpt sembuh..

Ucapan untuk MAK -MAK :

Semoga sentiasa di bawah lindungan Allah, diberi kesihatan yang baik setiap hari dan setiap masa dan juga sentiasa diberkati Allah..

Kami sayang MAK selamanya..dan ABAH jugak..kang sentap plak abah..no no nooo..

Besday mak tapi abah pon dapat jugak habuannya..yela, masa besday abah last month, just smbut kt umah sajek..mkn KFC..hadiah pon ckp pospone..hahaha...kompom la terasa skitkan..so takmo kecik kecik hati, weols adek bradek dh sepakat nak bg dedua hadiah yang sama..kain ela batik dark blue yang sedondon..
harap mak n abah suka.jait sendirian berhad ye mak abah.. ayang x sempat nak anta tailor..:((

lgik sedih sebab x dpt nak snap moment-moment kat situ sbb kamera takdak..mengharapkan blekberiku sajek..jadikk laa kan..
**tunggu kamera dr adek then mybe akan buat entry lain yang bergamba plak kot..**

so layankan jek la 2 keping gamba yang bermakna dariku untukmu yaa..:D

Dedua MAK sedang meniup lilin..mama x dpt interprem, kasi anak bujang pulak interprem..hihi..


mak sedang potong kek..


Sekian..


p/s : Hargai orang tua kita selagi mereka masih ada...
p/s : mengaku bukan ank yang baik tp berusaha utk jadik yang terbaik..ayang sayang MAK n ABAH selagi hayat dikandung badan..


Yours Truly ;P

26122012 :: Cukup 5 Bulan

Assalamualaikum..

Anak Bujang aku genap 5 bulan harini.

Harapan menggunung mama :

Semoga jadi pelindung untuk mama, papa dan kakak bile dah besar nanti.
Semoga menjadi anak yang taat, soleh, bijak dan berjaya dalam hidup.
Besar sungguh dugaan mama nak besarkan awak.
Mcm-mcm dugaan hebat yang mama tempoh.*xperlu nak cerita details kat sini coz its too personal..hope uols understand ya*
Alhamdulillah 5 bulan hidup dgn susu mama sepenuhnya.,Syukur Allah beri rezeki untuk mama bf kan awak.
Semoga Allah terus memberikan kekuatan kat mama menempuh hari2 yang penuh berliku untuk membesarkan awak dengan susu mama sampai 2 tahun..Insya Allah..
**terus berdoa dan berdoa**

Nah gambar my lil Airiel Qaid utk tatapan aunties and uncles..
Gambar semalam kat tesco.


















Yours Truly ;P