Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, December 6, 2012

IT's Year End Lunch Treats 2012

Assalamualaikum..

Rentetan kepada kisah TEASERR semalam..

Dah work out almost 1 year, Unit aku plan nak celebrate hasil kerja anak2 buah..cenggitu la gamaknya..
Support usaha anak-anak buah buat kerja +upkan nama unit IT di mata JKNS..cewaaaahhhh..
tak hagak2 ayat..
so, aku selaku peng'urus setia bersama-sama team XOXO, dah decide utk buat lunch treats kat sebelah opis sajorkk..
Restoran Nasi Hadramot, Hotel Concorde Shah Alam menjadi lokasi utama..
sebab??
senang serba serbi..hanya berjalan kaki saje ke restoran di samping bereksersais secara tak langsung..
Plus tokei restoran adalah sangattt frendly..orang arab yg bole ckp melayu..
bhugokk benor bahasa melayunye tp xpe, janji kami paham..
kitorang speaking omputih, die ckp melayu..gasakk..sudahnya ckp melayu jek..

Ni details :

Tajuk : Unit IT's Year End Lunch Treats 2012
Tarikh : 6.12.2012 (Khamis)
Masa : luncheon time
Theme : Black n White..niceee...
Lokasi : Restoran Nasi Hadramot, Hotel Concorde Shah Alam ( Makan Nasi Arab uu)
Price : amek pekej promotion saje..so portionnye pon secara promosi jugak..:D

Details secara bergamba plak yee :

Pintu masuk





















Our Emcee of the day





















masing masing amek tempat





















sambil menanti ketibaan our VVIP, weols bergosip kejap..:D





















tu diaa tuan VVIP - our TPKN (Pengurusan)





















Sesi ucapan pemberi semangat





















Our Puan KPP - sedang beri simple speech..





















Our Ustat of the day..:D





















Sesi pemberian cenderahati kat sume staff..aku up gamba aku jek la yee..yg lain nnti tgk kt fb aku jek..:D





















Setel bagi cenderahati, sesi melahap selahap lahap jek pulak..


































Ni details Makanan yang weols order utk sume staff :

Appetizer :

Hammos : RM10.00





















Falafel : RM10.00





















Main Menu :

Mandy Chicken : RM15.00 nett (Include 1 tin soft drink)

Vegetables Salad+roti arab : RM10.00





















Sebakul roti arab
























Desert :
Mix Fruit Cocktail : RM37.00





















minuman yang disediakan adalah Orange jus(add on) + soft drinks (include dlm pekej)


Yang bestnye setiap gamba sesi hadiah tu mmg ade muka makk yang vogii de vasssii nii..hihi..
nasib la yee..mak jage goodies kat blakang..dari dok tertonggek amek barang, bek makk enterpremm skali..
kehlasss....

Ok, kasi up skit 1 keping :






















Nak lagi ?? zaasss sekeping lgik..

tu dia kak CEKPID kitee...baguzzzzz...:D





















Last but not least, sesi foto beramai-ramai..

Bergambar secara formal..





















Baguzzz tagg..





















Ladiess...





















Kat area shisha pulokk...


























Thx very the much kat Mr Adel - pak arab yang melayan kerenah ladiess bergamba..terlupe plak nak bergamba ngn staff pak arab yang idong mancung + putih melepaks itewww..

Mendongak mendongak weols bergamba sbb si pak arab tu gi panjat kusi semata nak snap..aduh duh duh..ko dah tinggi lagik nak meninggi..saba jek laa..

Layanan sangat superbb..thx a lott..x tau bile lagik nak pi makan kat situ..huhu..

Sekian..panjang lebauu entry kali ni..lengoh tangan den nak milih gamba..

Yours Truly ;P