Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, November 14, 2012

Perkembangan Airiel Qaid 3 Bulan

Assalamualaikum..

Sekejap sangat rasanya masa berlalu..

Tup tup Airiel Qaid dah 3 bulan plus plus..

Aritu check up 3 bulan. Mendapatlah sedas injektion..

Tapi sebelum tu ..

timbang+ ukur segala bagai perlu ada..

























cek ukur lilit kepala dulu utk pakai helmet..eyhh..utk nak tgk tumbesaran kepalanye..hihi..

perkembangan terkini 3 bulan :

berat : 5.7kg ( naik 400gm )
tinggi : 61cm
ukurlilit kepala mcm gamba atas : 41cm

























muka tahan nebes sbb jap lagik nak kene injek..

masa kene injek mamanya cam biasa la agak nebes mengalahkan anaknye..huhu..
alhamdulilah Airiel Qaid ekk skit jek pastuh tepuk tepuk then masuk bilik susu kunun2 nak susukan die tau tau die dah lena dalam dakapan mama..ohhh..sangat legee disitu..

jumpe doktor kejap utk cek ruam die then x lama lps tu dah bole balik..sangat best klo cek up time petang ni.. patient x ramai..

Perkembangan fizikal Airiel Qaid yang terkini adalah :

























Dia dah mula nak mengiring dengan sendirinya..
Sabtu lepas [101112] atoknye perasan..mamanya leka tgk tivi..dasarrr..

Tak sabarr nak tengok perkembangan beliau yang terkini dan terkini dan terkini..



Yours Truly ;P