Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, November 12, 2012

Kemas Stok EBM

Assalamualaikum..

Selingan kejap :

Masa bby 1st takde awareness pasal susu mama ni..so awal2 lagik dah campur ngn susu formula..dapatlah kakak aireen merasa susu mama sampai 6 bulan..tu pon campur campur ngn susu lembu..kesian.

So baby 2nd ni dah kumpul ilmu dan tanam niat  masa mengandung lagik utk menyusukan bby sampai 2 tahun. Insyllah..
dan alhamdulilah 3++ bulan dia masih membesar dengan susu mama..i'm proud to be a brestfeeding mama..:D

Ok, back to the title :

Ni cite lama tp gedik nak up kat entry..

Perlu housekeeping my stok EBM untuk memudahkan urusan opah time aku keje. .

Gambar sebelum :

Segala macam benda ade kt dalam deep freezer mak aku ni..susu agak lintang pukang di situ..harap maklum.. ni combination susu aku n susu adik aku..




Gamba selepas :

Selesai housekeeping. Sort dan bungkus dalam plastik ikut bulan. Guna kekdah FIFO - First In First Out..Maka yang paling atas adalah bulan 7 punye dan paling bawah adalah bulan 10 punye..

Semoga stok susu utk bby Airiel Qaid akan cukup dan bertambah-tambah di hari-hari akan datang..

Insyaallah..

# Sedang giat mengepam di opis utk tambah stok EBM lagi..

##saper tau kat mane ade jual chest freezer yg murah-murah??##

Yours Truly ;P

12112012 - Selamat Hari Lahir ABAH


Assalamualaikum..

Abah sedang masak nasi goreng sedap!


Hari ni Bestday ABAHku..

Nak Ucap :

Selamat Hari Lahir yang ke-?? wahai abahku sayang. 

Semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik di usia emas ni

Sila kurangkan HISAP ROKOK tu ye abah..



Yang ikhlas,

Anakmu - A.Y.A.N.G 



Yours Truly ;P