Followers

Wednesday, October 31, 2012

Airiel Qaid 3 Bulan Di Hari Raya Haji 2012

Assalamualaikum..

Hari Raya Haji yang lepas genap usia My bby Airiel Qaid 3 Bulan..
Alhamdulilah Allah memberikan kesihatan yang baik untuk kami sekeluarga..Syukur padamu Ya Allah..

























si ensem boy mama, 3 months old..

Sedikit kisah simple kami di hari raya haji 2012, 1433H

cam biase balik ke rumah mak mertua.

xtvt lepas brekfast :

berfotogedix bersama keluarga tersayang..

kakak yang masih mangi mangi lagi di pagi hari

gegerls tema pokodot gituu..eyh, gegerl plakk..hihihi..

kakak n adek same color : EverGreen





papa tgh promote gigi n spek bulat die tuhh..papa n mama pepel kaler..
xtvt sebelum semayang jumaat :


kakak dah selamat.

adek pon sama..xde dalam gamba : papa yg sedang membungkang kat dalam bilik..nak privasi la kunun..

tinggallah mama n nenek borak2 depan tv..hajat pon nak join skali mereka membuta secara berjemaah tp kesian plak kat nenek sensorang.so tersengguk-sengguk tahan mata ni. sob sob sob..
























xtvt lepas semayang jumaat :

Bermula lah kunjungan sedara mara belah hubby trip by trip..

1st trip :

family makcik n busu

wif kezen2. kebetulan baju same pokodot pulak..:D
2nd trip :

wif family mak itam

gamba gegar la pulok..wif family dak abang.
3rd trip :










wif family mak ndak..tetamu last skali..


bila tetamu dah balik, aku pon kemas-kemas ape yang patut sebelum move blik ke cheras malam tu jugak coz esoknya incik hubby kene check in kat hotel tune klia before departure ke Chiang Mai..


sekian, terima kasih..