Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Friday, July 13, 2012

Coconut Shake Di Taman Warisan Putrajaya

Assalamualaikum..

Sedap tak coconut shake??? nyummm nyyummm sedap sangattttt...
Tapi ade orang ckp sedap kat klebang, melaka nun..
tak kose la nak pi jejauh tuh..ngn nak bratur lgik, tepi jalan raya, kebersihan tah ok tah tidak..ohh..
**sedapkan hati sebenarnye..:D

Adik aku yang same preggy termengidam nak makan coconut shake..dan yang untungnye, ngan aku skali terjebak sbb die dah terckp nak mkn coconut shake kat putrajaya..bunyik mcm sedap..so bile dah terckp, kene la terbawak mak yong sorang lgik ni kannn..:D

tapi siyess..mmg sedapp..time nak pi sane, aku dah pon kekenyangan sbb blik dri besday party anak kezen..tapi masih boleh sumbat lagik nokk..gempak tak gempak la perut ibu mengandung nih..hihi..hubby takdok, so folo dorang jek laaa..:D

begini rupenye ye uolss..klo free gi la terai..mmg tidak mengecewakan..:D



Dah alang-alang sampai aku ngn lil aireen pon bercamwhore la kejap..

Antaranya :

cari di mana saya??hihihi..

cakap bercamwhore bunyik mcm byk sangat laa padahal sekeping tu ajee..tu pon snap pki hp..huhu...ade lg..tp dlm hp laa..:D

Sekian..:D

Yours Truly ;P

Tentang PAVLOVA

Assalamualaikum..

Skang ni ramai bebenor bercerita tentang makanan nan satu nih..
best sangatkah?? sendri rasa sendri komen naa..
bagi aku sedap jek..ko sumbat la ape ape saje kat aku nih..kompom aku blasah punye..
jenis x mengisah.. nak nak time preggy ni ..sume nak terai..
sedap, repet lgik..kalo x sedap tu jek skali aku makan..

Pasal Pavlova nih, rasa-rasa cam nak makan..trus ku order kt mmberku kat saujana utama..
order 3 bijik jek..cukuplah utk lps kat anak tekak..

order kat orang

pastuh lgi skali rasa nak makan..
kan aku ck[, kalo sedap aku repet.so aku repet lee..:D
tp mengade nak makan yang buatan sendirian berhad..
last week trus blik umah mak, trus mulakan projek membaking pavlova..
puas hati beb dpt mkn sendri buat..makan sampai muakss..
x larat pon ku gagahkan juga..:D
hasilnyaa begini :




yang penting ade khidmat sokongan sampingan iaitu :


tukang kacau putih telor..kejap jek pastu bising penatla, letihla..kekecik dh pandai komplen..huhu..

gamba bwh ni bukti bahawa sayalah yang membuatkannyaa :

fresh from oven mak :D

tak secantik kat hotel, tp berbaloi2 bila kita buat, kita makan..:D

Sekian...

Yours Truly ;P