Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, March 7, 2012

Pengaruh Rakan School..

Assalamualaikum..

Ingat budak remaje jek ke yang terpengaruh dengan rakan sebaya? my lil aireen yg bru 3 thun 7 bulan ni pon dh terjebak terpengaruh dgn rakan sebaya die ok..

x pasal-pasal balik dari school smlm dengan gediksnye die mintak nak merahkan  jari jemari yang kecik dan mulus ituu..nasib la aku ni cepat tangkap maksud merah tuh. rupe-rupenye INAI..

aireen : " mama,mama..nanti merahkan tangan kakak macam ni macam nih (smbil tunjuk gaya2 mcm nak berinai tuh).. dina buat, shasha pon buat..(tgk..kan dah ade gaya2  terpengaruh dgn rakan sebaya kan)
mama: " yela..lps mkn nnti mama buatkan ye..(sib la ade stok inai tiub kt umah,klo tak, mampos nak cri tang mane inai tuh..hadoi)..
aireen : OK..( muke ade sinyummmm...geram tgk)


inaikan kt kuku jek..punye la susah nak inai sbb kocik noo kukunye..b4 nk inai soh die kencing siap2..bajet mcm nak pakai 1 jam la kunun..hahah..x sampai 5 minit dh soh bukak..sambil nak tunggu kering sambil nyanyi-nyanyi..suke benor le tu gamaknye..permintaan di turutkan..gedix..siap ckp x saba nk tunjuk kat kawan-kawan school..riak btol anak aku nih..haih..

hasilnyee...







jari yang tulus dan mulus dihias ngn inai tiub..x sampai 5 minit pon..jadikla..harus tepek tangan kat dinding umah bersama kupu-kupu..ecehh..motip??

memang tak sangka anak aku nih dah pandai nak melaram..comel jek tgk gelagat die nak membesar..penuh dengan xtvt ingin mencuba dan mencuba..kekadang penat nak melayan tp x sampai hati pulak nak tolak permintaan puteri nan sorang nih..bile tgk die hepi, kite pon jadik hepi dan hilang penat/marah sbb selalu kene pakse buat bende bukan2..huhuhu....

pepagi tadi kemain eksaited nak gi school semata-mata nak show off kt kgkawan..boleh??gasak la ko nak, janji x ngamuk pepagi gi school sudah..mak legee..:D

Sekian..:D
Yours Truly ;P