Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, October 10, 2011

From Sabah Wif Luv!

Assalamualaikum..

yang ni plak dari auntie lynda ( jiran sblah umah..bole intai2 pintu lagik..)..

Sabah Tea
Mereka berhanimun disana...tatapi masih mengingati jiran tetangge dgn membawak balik ini sabah tea...
Sebab tu la aku sayang jiran-jiran aku nih..sayang nak tinggalkan tmpat ni..huhu...

dann..teringin jugak nak nak berholiday secara berjemaah di sabah..tp bilekahh???tunggu mase yg seswaiii..insyllahhh...cuti reramai ni kekdg syokk tauu...:D

Sekian, terima kasih..:D


Yours Truly ;P

From Cameron wif luv!

Assalamualaikum..

dedicated spesel for auntie ct  ( jiran dpn umah )..sebab ape??

ni haaa...

jeruk stroberi from cameron..
sempat lepaking kt umah aku sebarang 1 jam..hihi...setelah berbincang bini-bini ni, tetibe terase cam nak naik cameron secare berjemaah la pulakkk....ngeee!!!

Yours Truly ;P

Rehersal Health Conference

Assalamualaikumm..

memula pegi kt Hotel Premiere, Klang untuk tgk vendor setup LCD Projektor untuk persidangan Kesihatan Awam Peringkat negeri Selangor 11/10/2011-12/10/2011..yela.kang kalo x compatible, x ke haruuu...so part aku dh setel, then cume stnby / backup dak2 IT yang lain setting up jek..adelah keje-keje simple utk tlg bos..cri lagu gamelan, lgu negaraku, lagu sedia membantu ( ni lagu KKM) secara ADHOC okehh...parahh btol bile last minit mintak..tp sib baik ade wifi hotell..trus d/l thru utube..**hotel kokak pon ade wifi kan skang??hihi..mmg dah ku agak unit IT akan diberi task secara last minit..as usuall...dah biasaaa....kan dak IT kan?? untung leee...

dan yg paling pening smpai kol 5 ptg nih slide multimedia still ade changes..gasakkk laa esok...hrp2 sempat la siap..berserahhh..semoga dipermudahkan segalanya esok..perlu ingat utk rendering video adalah mengambil masa hokehh...**seramm..

so ni bos aku snap pic thru her BB..thx bos..utk kenangan-kenangan kami..:D

IT Team tgh setup ..

wif my domok n my luvly bos..
Sekian, terima kasih..

Yours Truly ;P