Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Thursday, October 6, 2011

Whooppss..n3 berbasi-basi : suasana raya @ opisku

Assalamualaikum..

maapkan la kwnmu ini sbb mendelay-delaykan gamba yang dh dimamah keusangan..huuuu...bukan ape, kepadatan masa di waktu keje plus kesuntukan waktu di kala malam mendorong hamba lambat menepek gamba suasana raya kt opis yang lepas..**sob sob...

so takmoh cite panjang, layankan jek la yee...* sape yang xmo layan, saya x kesahhh!!!*lyn la lyn laaaa..plissss...:D

byk gamba yang dirasakan moment2 best tp x dan la nk taruk sume..korang tgk kt fbku udahlaye..gamba yang ade nih just pelengkap n3 yang sadis ini...sob..sob..lagikkk...

memula mak dara berposing  ngn anak dara's dulu..

pastuh baru la bersibuk2 kt pentry..
apam polkadot tuh bos ai order online kat mane tah..sedap gak..

suasana sepanjang majlis..ku padat2kan gamba yang ade..

tepek lagik sekeping gamba padat..:D

ade pertandingan karok skalik uolss..antara finalis yang menunjukkan bakat..pemenangnye goes tooo akk baju gold tuh..off koss la..seswai ngn tagline 'ladies first' gituu..hehee..

**tema adalah baju raya..tp kale pink tuh bukan baju raya ai..bju raya ai kaler grey tapi x  brp nak glemer laa uuu..sebab ape nk glemer?sbb terase cam nak menang..tp dah tau awl2 x menang ponn..hahahaha..x kesahhh..janji ai hepi mkn, bergambo, mkn, bergambo dan mkn lagikk..hihi..:D

opppsss...nk nak bgtau lgi nihh..

mempersembahkan unit ku yang disayangi - ** x brp nak lengkap..big bos mc, 2 anak dara(2-2 bju merah kt pic ats skali) dh kuar awl, 2 mak dara dah bersalin..yang ade kami2 yg vogi de vasssiii..:D

unit IT yang kerlassss+ sporting...


sekian, terima kasih..selamat berblogging..

Yours Truly ;P

multimedia slide show untuk esok!

Assalamualaikum..

Seram menanti debaran untuk esok..berdebar-debar sempena majlis persaraan penyelia jururawat kt opis aku..dan berdebar jugak menanti makanan untuk dingap besok!!..bulehh???

alhamdulilah dah siapp..:D..tinggal nk buat welkam slide jek..pon dh nk siap dah..legeee...

senarai tugas kami sendrik devidekan cam nih :

cek mek molek pkai tudung kunin - tukang buat slide comey-comey
mama vogi de vass kale fink - mengedit / mentouch up gamba jadi clear / comey ..
si bujang not evelebel nih - part teknikal esok..setup projektor / splitter / stanby ..

namepon teamwork kan??ape yang penting?? kerjasamaaaaa.....ahakss...

ni nak mempersembahkan muke-muke team aku untuk projek esok.. tadaaaa!!!

** wajib taruk kt bhgn credit kauuu!!!!:D

cik lin, encik bai, mrs puex (tukang ngedit gambo..cantekk x??)

fuhhh...semoga program esok berjalan dengan lancar..aminnnn...

nantikan kemunculan n3 psl majlis ni yaa...:D



Yours Truly ;P