Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Saturday, July 16, 2011

Happy 3rd Bestday For Arissa Safiya!!

Assalamualaikum...

Sempat lagik 16 Julai 2011 nihh!! cptt..cptt!!!
Aireen Qaisara nak wish kt kwn cute die, lil cutie Arissa Safiya Binti Hezza Fahimi hepi 3rd birthday!!..
si comey ni anak kepada my best buddy seumur hidup sejak zaman ingus taska kt KCB, Fariza Hani Binti Borhan..

Semoga jadi anak yang baik, bijak, comey , kakak yang prihatin dan taat ibu dan ayah ok.
**mcm die bce jek blog auntie ayg ainie nih..hihi..xpela nnti nk pakse ibu die bace jugakk..x kireee!!

Si anak dara Arissa..
*ija aku sedut kt fb ko..jgn marah haa!!!
*** Fuhhhh sib sempattt....ngeee!!!

Had A Great Quality Momentos Wif My Familia

Assalamualaikum..

Ni kisah last wik..blom nak basi lagik..so cecepat aku tepekkan kt sini..bukan ape, saje nk simpan memori ni kt blog ku..nnti klo rindu bole la blogwalking blog sendri..pehh!!!!

Mak buat menu spesel - nasi ayam kasih bonda kat anak2nye ** gasak name menu yang panjang lebauu..
time kasih makk...luf makk very the much..oppss..aku pon turun dapur tlg mak msk hokey..bukan ape..kaum2 pompuan yg lain (mcm la rmai noorr kaum wanita kt family aku nih) masih ade henbeg kecik..aku punye henbeg dh bole berdikari..hihi...**korang pahamkan??klo x bp nk phm tu buat2 la phm eyh..:D..


x banyak gamba dpt disnap..makkk bizii!!!hehehe...

Mereka yang mengharu birukan keadaan..:D

Lil Qaseh tetap menten lena wlaupun speaker abg2 n kakak aireen thp maksimum..

Lil Qisya si mate molatt..blom bole join pakatan ngn abg2 n kakak aireen..saba yekk..

a portion of golden ciken..maap la gamba x bp nk bestt..tp realitinya mmg marveles..
sila abaikan susunan yang terlebih kreatip dariku..x thn lapa beb,..
** xde gamba org dewasa sebab mood aku time tu nk snap gmba generasi berat kurang dr 20kg..hikhik..sentappp nokk!!!