Followers

Thursday, June 23, 2011

Menang cabutan kootoo bertuah!!

sempoi!!


apekebendenye nih??
hahahaa...tu la cabutan bertuah-ku utk kutipan kootoo ngn 10 org memember upismet.. 
sorang melabur rm100 = 10x100 = rm1000.00 - ceh ter-matematik la pulak!
bulan kuatkuasa = gaji arini ( 23/6/2011 ) sampai la utk turn 10 org.. -gasakk ko!!
memula aku dpt turn ke-9 = bulan 2, tp dgn sukacitenye bole buat sistem barter sehati sejiwee gitewww ngn member kootoo..so, dapatlah no.2, bulan 7,

 means bln dpn turn aku masyukkk!!!!


masyukkk laa sangattt..ahakss..

Yang ni ok ke??

Assalamualaikum.



Beli produk nih untuk my lil aireen. die dah x bole pkai sabun biasa, kene pkai sabun yg kurang buih.senang cite sabun berubat.so, selamat tinggal sabun mangi-mangi..hukhuk..

telah disarankan oleh doktor yg merawat aireen kt kk shah alam aritu..Sebenarnya byk lgik produk yang berkaitan tapi xpela, ikut ckp dokter dulu..klo x seswai jugak, kenelah beli yang MAHAL PUNYE - Cethaphill.. Harga 1 botol oilatum : RM 31.90, 150 ml, beli kat guardian, plaza massalam,shah alam (sblh opis jerk) x tau la cukup utk sebulan ke x..mentenen tinggi gak dak kecik nih,...adoii..kalah harge pempers ( sib pkai pempers waktu nk tido jek) ngn susu.. 

hai la anak..demi-mu mama sanggup perabihh!! - xpe, nnti klem kt papa..hik..hik  -papa pliss teknot

3rd GIVEAWAY DILAZFAMILY 2011

next GA / Contest utk bulan Jun 2011 :


Syarat-syarat penyertaan :
i) Terbuka kepada semua blogger yang ada alamat di Malaysia tak kira peringkat umur
ii) Lebih diutamakan kepada follower dan pembaca DILAZ FAMILY(http://dilazfamily.blogspot.com/)
iii) Buat satu entry bertajuk '3rd GIVEAWAY DILAZFAMILY 2011' lekat banner di atas di dalam entry dan sidebar blog anda.
iv) Masukkan Blog DILAZ FAMILY CONTEST DAN GA(http://mamaqiscontest.blogspot.com/)  sebagai bloglist anda. Senang nak tahu update pemenang
v) Tinggalkan link entry berkenaan hanya di entry ini sahaja.
vi) GIVEAWAY bermula pada 22.06.2011 hingga 09.07.2011(JAM 3 PETANG).
Senang je kan syarat yer. Pemenang akan dipilih melalui Random.Org.
Hadiah pasti anda puas hati yang penting bukan Voucher Zulian lagi. Jomlah join dan ajak kawan-kawan semua join.

wish me luck!!

@ Win LC Clutch From BabyIbu Shoppe!!

Apa-kah?
Win LC Clutch From BabyIbu Shoppe!!

Bila-kah?
14 Jun 2011 - 24 Julai 2011

Bagaimana-kah?

  • Share giveaway ini dan letakkan gambar di atas di dalam entry anda (Facebook/Blog)
  • Linkkan entri anda dengan entri giveaway ini
  • Masukkan link BabyIbu Shoppe dalam entri tersebut
  • Untuk FB, like BabyIbu Shoppe; Untuk Blogger, linkkan BabyIbu Shoppe dalma bloglist anda
  • Tinggalkan link penyertaan anda di komen entri ini
  • Boleh hantar banyak penyertaan (sama ada melalui FB atau blog). Setiap penyertaan dinilai berasingan


Hadiah


Kategori Entri Paling Menarik/Kreatif


Hadiah Utama
Sebuah clutch/wallet Liz Claiborne Bernilai RM150



Hadiah Saguhati x 2
Voucher BabyIbu Shoppe bernilai RM30 untuk setiap pemenang

Kategori Cabutan Bertuah 
(melalui Random.Org)


Hadiah Utama
Permainan Fisher Price bernilai RM50

Hadiah Saguhati x 5
FM dari UK

Menarikkan? Good luck semua!!!

Gud Luck to me!!