Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, May 25, 2011

BBQ Kat Sg Chiling

8 Mei 2011 9 ( ahad ) lps saje pegi mennyejukkan diri + ber-bbq ngn teman2 outdoor + dak2 hotel Colmar,Bukit Tinggi kt Sg Chiling, Kuala Kubu Bharu..bestt...cantikk..sejukkkk..bykk ikann..tamo cite panjang..moh layan gamba kami-kami nih..Insyallah klo ade mase nnti nk bercamping + bermlm kt situ ngn team2 outdoor yg lain..Insyalllah...

sesi membakarr..

antaranya ialah kerang bakarr...dann..byk lagikk

sesi berkubang..

dan berkubang lagikk..

mereka yg setia membakar..tenkiu guyss..

dh penat  = Zzzzzzzz ..ditambah ngn angin sepoi2..
sampai meleleh air liur basi uu..lenaaa..

sesi photo ngn team outdoor

bergamba ngn AD, Fazi n their boboiboys..

ngn my best buddy - Qiss
family potrait wajib ade..lil aireen kepenatan..:D

gamba beramai-ramai ngn team hotel plk..ramaikan??besttt!!!

P/s : Gengg..jom berkubang lgik...:D

Sepetang di Bukit Cerakah

Memula plan nak ber-cycling kt Taman Cahaya Seri Alam..org dolu-dolu panggil Bukit Cerakah..sila jgn konpius ye..nama jek lain,telah-di-up-to-date..tp tempat tetap same..alih-alih kami ber-bus-ing jek kt dlm tuh..kunun nk reki tempat utk cycling jek la..hampehh...soo next time aku nk jugak bercycling kt sane..nak kasi pecah lemaks-lemaks yang ado nih haa..huhuhu..larat keee???

Antara tempat-tempat yg sempat kami singgah sblm hujan ialah taman haiwan Dan empangan Sungai Baru..Empangan nih menarik sbb dulu kalanya menjadi tempat supply air kt kawasan klang dan juga area shah alam..ecehh..tetibe ter-kluar bab sejarah la plak..alaa..pkcik driver bas tu yg story..so dgr jek la + info terbaru yg kami dpt..:D skang dh jadi kelong ikan..bykkk sgt ikan2 kt dlm tuh..kite jugak bole bg ikan2 tu mkn ..jgn risau, mknan ikan telah disediakan..cume cedok jek..senang-kan??

Tak-ku-sangka ade tempat menarik yang terpencil di tgh bandar shah alam nih..huhuhu...so next time klo ade mase ( wajib cri masa ) akan ku terjah lagik utk xtvt ber-cycling dan lawat rumah 4 musim ( aritu tutup sbb renovation..lil aireen pon seronok sakan naik bas utk julung-julung kalinya..terujaa uuu!!..hehehe...

ter-pk lrt ke x nk cycling bwk si kecik tuh??

tmpat biru tu ikan2 kecik..comel!

kelong kt empangan..

dlm takut ade brani jugak si kecik ni..

pose ngn mama harus ade..

Auto-snap utk family potrait

org soh dok dendiam, die pi lompat la plak..haih!

tgh tunggu bas dtg..nk bukak payung..pns katenye..
haih..puteri lilin la anak mama nih..

Mama n Papa..pic taken by my lil princess..
dpt bakat dr papanye..hehee..

kt taman haiwan..x byk sgt haiwan..kire bolelaa utk sesi kenal haiwan..
Jalan2 menikmati keindahan alam..

bila sudah penat, papa la jd mangsenye..hihih..

Sekian, terima kasih..:D

Pasukan Protokol ???

Senin lps aku secara tidak langsungnya jadi ahli pasukan protokol yg x brp nk berprotokol sgtt untuk menyambut kedatangan Sultan Selangor yg dtg ke Hosp Ampang utk melawat mangsa-mangsa tanah runtuh kt langat pd sabtu yg lepas...sggt sedih ok dgr + tgk berita ttg kejadian yang meragut nyawa insan2 kecil...
semoga roh-roh mereka ditempatkan dikalangan org-org yang beriman..Amin..Al-Fatihah..

Soo...kami dr pej pengarah diarah utk membantu pihak spital takut2 x cukup org nk handle VVIP nih..
Antara yang hadir selain dr Sultan Selangor, Dato' Sharizat, YB-YB, dan yg sewaktu dengannya..
tp yang lagik sedihnye aku x dpt nk naik kt wad tgk budak2 tuh sbbnya aku kene jage area lobii..huhuu...sedihh bebb..dh smpai tp x ley nk lawat..yang best pulak dpt bersalaman dgn Sultan Selangor sebanyak 2 kali ok..diulang taipp...2 kali hokehh!..bangge Makk..hehehe...dan juga dpt bersalaman dgn Dato' Sharizat jugak..:D
soo..jomm tgk scene2 di bawah :

antara team member yang hadir

team lelaki yg join skali

OTW ke bilik meeting bhgn pengurusan Hosp Ampang..
nk selit gamba tokei jugak eyh!!

tu diaa..bos tgh bg arahan..huhuu..

see..aku dpt snap gmba Sultan Selangor secara dekat..

Si Jamil ni antara yg bertuah sbb aku dpt snap gmba die salam...
jeless ok sbb x de org nk snap pic akuu..:((

pose kt dinding pon jadik laa..

sesi press Dato Sharizat bersama Wanita Umno dgn wartawan + media


sekian,terima kasih..:D